Quantcast
Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Cipőkollekció

Kylie Jenner kisfiának több pár cipője van, mint ahány hónapos

2022. augusztus 02.

1 perc olvasás

ELLE
cipő kylie jenner Kardashian család cipőgyűjtemény
Kylie Jenner kisfiának több pár cipője van, mint ahány hónapos
© Image Press Agency / NurPhoto / NurPhoto via AFP

Még csak fél éves, de már irigylésre méltó kollekciója van Kylie Jenner kisebbik gyermekének.


A legfiatalabb Kardashian testvér, Kylie Jenner sosem titkolta, hogy nagy rajongója a lábbeliknek, sőt büszkén hangoztatja, hogy vagyona egy részét cipőkbe fekteti. Mániáját pedig úgy tűnik, a gyerekeivel kapcsolatosan sem tudja megfékezni.

Kylie az Instagram-sztorijában osztott meg egy fotót arról, hogy 6 hónapos kisfia milyen cipőgyűjteménnyel rendelkezik – ezen 8 pár sportcipőt lehetett megszámolni, köztük olyan nagy nevű márkák darabjait, mint a Nike vagy az Air Jordan.

Fotó: Instagram/@kyliejenner 

Még mindig nem tudni, mi lett a neve Kylie Jenner kisfiának

Februárban Kylie és párja, Travis Scott nagy örömmel tudatták a követőikkel, hogy megszületett második gyermekük, Wolf Webster, ám pár héttel később bejelentették, hogy úgy érzik, a választott név nem illik a kicsihez, ezért megváltoztatják azt. Azonban azóta sem árulták el, hogy a kisfiú milyen keresztnevet kapott.

Áprilisban egy interjúban Kylie elmondta, hogy már a születési anyakönyvi kivonat aláírásának pillanatában tudta, hogy valószínűleg meg fogja változtatni a nevét. 

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves