Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Christmas 2022

Hihetetlen, de a John Lewis már bemutatta a 2022-es karácsonyi trendeket

2022. augusztus 31.

3 perc olvasás

Kovásznai-Szász Réka

trend Dekoráció karácsonyfa karácsony ünnepi dekoráció karácsonyi dekoráció
Hihetetlen, de a John Lewis már bemutatta a 2022-es karácsonyi trendeket
© John Lewis & Partners

Ha te is azok közé tartozol, akik már nyár végétől számolják a napokat karácsonyig, örülni fogsz a legfrissebb karácsonyfa díszítési trendeknek.


Az amerikai John Lewis cég mindig is elől járt a karácsonyi készülődésben. Idén is ők tették elsőként nyilvánossá a 2022-es, színpompás karácsonyi díszítéseiket. Idei fő témáik a helyi életet ünneplik, kiemelve a közösség fontosságát a városokban és falvakban.

Téli vásár

Ezt a karácsonyi dekor tematikát áthatja a karácsonyi vásárok hangulata, a korcsolyapályáktól, a bábszínházakig. Domináns színe a fagyos fehér, de felbukkannak benne az arany és ezüst díszek és a piros kiegészítők is.

Johny Lewis
Johny Lewis

Candy & Coffe

Pasztell színek, cukorkaként csillogó kiegészítők. Ezt a témát a barátokkal való meghitt együttlét ihlette egy helyi kávézóban, cukrászdában. A karácsonyfa dekorban dominál az egészen halvány és kissé erősebb rózsaszín, amit egyedi, mókás csecsebecsék dobnak fel, mint a fánk vagy croissant díszek.

Johny Lewis
Johny Lewis

Mindenes közért

Ismerős az a vegyesbolt, ahol mindent (is) lehet kapni a hosszabbítótól kezdve a tojásig, sőt még postaként is üzemel? Ezeknek a bájos, közösségi üzleteknek a hangulatát idézi meg a hagyományos karácsonyi színekkel és motívumokkal ez a dekortéma.  Palettája vörös és ragyogó fehér, zöld és kék kiegészítőkkel. Nemezből készült Mikulás, ketchupos flakon és piros-fehér szív díszek teszik játékossá az összképet.

Johny Lewis
Johny Lewis

Közösségi kert

Őszi színek a karácsonyfán? Miért ne? Ez a réz, zöld és bogyószínekben játszó tematika tökéletes azok számára, akik szeretik a szokásosnál korábban felállítani a karácsonyfát. Ezt a karácsonyfa dekortrendet a közösségi kertek ihlették, ahol mindenki együtt szüreteli le a szezonban a gyümölcsöket és a zöldségeket. A díszek között megjelennek a kert gyakori állatlátogatói is: a vörösbegyek, a sündisznók és a rókák.

Johny Lewis
Johny Lewis

A Mikulás szivárvány műhelye

Ezt a színes karácsonyi témát a gyermeki képzelet Mikulás műhelye és játékboltja ihlették. Tökéletes kisgyerekes családoknak, mert a dekorációk közé a Mikulás és manói által készített csodálatos játékok kerültek a dinoszauruszoktól, a robotokon át, a teknősökig.  Az élénk színpaletta a neon fali lámpákon és a szivárványos díszfüzéreken is megjelenik.

Johny Lewis
Johny Lewis

Éjszakai élet

Szilveszter a karácsonyfán. Így is leírhatnánk ezt a csillogó, ékszertónusú dekortrendet. Ezt a témát a városban töltött ünnepi éjszaka szórakoztató elemei ihlették. Az élénk rózsaszíntől a mélykékig, rendkívül buja a színpalettája, amelyet arany és pezsgő kiegészítőkkel ellensúlyoz. A központi eleme a John Lewis idei újdonsága, az arany fenyőfa, amit lemezjátszó, zenegép, hangszerek, discogömb, koktélos pohár díszek dobnak fel. 

Johny Lewis
Johny Lewis

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves