Quantcast
Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

BÉRANYA

Exétől lesz gyermeke Khloé Kardashiannak

2022. július 14.

2 perc olvasás

ELLE
család gyerek kim kardashian terhesség Kris Jenner Tristan Thompson
Exétől lesz gyermeke Khloé Kardashiannak
© instagram.com/khloekardashian

Mindenkit megdöbbentett: ugyan többször megcsalta Khloé Kardashiant korábbi párja, most mégis az exétől lesz gyermeke. 


Khloé Kardashian béranya révén szül, a gyermek édesapja pedig korábbi párja, Tristan Thompson. A baba nem sokkal azelőtt fogant meg, hogy Khloé Kardashian megtudta, hogy Tristan megcsalta őt a szeretőjével, Maralee Nicholsszal, akivel decemberben gyermekük is született. 

Khloé Kardashian második gyermeke születik meg a hűtlen expárjától

Khloé Kardashian képviselőjének nyilatkozata megerősítette, hogy béranya révén hamarosan a reality sztár második gyermeke születik. Az értesülések szerint Tristan Thompson a baba apja, akinek már egy True nevű négyéves kislánya is van Khloé Kardashiantól. A közleményből kiderült, hogy a baba tavaly novemberben fogant meg, nem sokkal azelőtt, hogy Khloé és Tristan útjai külön váltak. 

Khloé rendkívül hálás, hogy ilyen csodálatos dolog történik vele, és ismét édesanya lehet

— nyilatkozta Khloé Kardashian képviselője.

Többször is megcsalta Khloé Kardashiant a férfi

Nem ez volt az egyetlen alkalom, hogy Tristan Thompson hűtlen volt Khloé Kardashianhoz. A modell Sydney Chase azt állította, hogy 2020-ban járni kezdett a férfival. 

Tristan Thompsont azonban a botrányok ellenére egyre gyakrabban látni a Kardashian család közelében. Az Apák napi hétvégén a rajongók észrevették, hogy gyengéden megölelte Khloét és a lányukat, miután Kris Jennerrel és Kim Kardashiannal ebédelt. 

Nemrég lencsevégre kapták azt is, amint Khloéval közös lányát, valamint Kim Kardashian lányát is elhozta a balettórájukról. 

A rajongók teljesen kiakadtak az újabb baba hírére, hiszen a legtöbben úgy gondolják, a férfi egyáltalán nincs jó hatással Khloé Kardashianra.

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves