Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

LAKBERENDEZÉS

Ezek a legjobb mosható szőnyegek a konyhába

2024. május 15.

2 perc olvasás

ELLE

SZŐNYEG lakberendezés trend konyha
Ezek a legjobb mosható szőnyegek a konyhába
© Shutterstock

Ezek a szőnyegek tökéletesek a konyhába. 


Ha van olyan terület az otthonodban, ami kiömlött folyadékokra és foltokra van ítélve, akkor az a konyha padlója. Ez azonban azt jelenti, hogy nincs értelme olyan szőnyegnek, amely nem bírja a rendetlenséget és nem könnyű tisztítani. Mutatjuk a legjobbakat! 

A magasan értékelt és fakulásálló szőnyeg

Ez az Amazonról megrendelhető rövid bolyhos szőnyeg tökéletes választás, ha tényleg valami olyat akarunk a konyhánkba, ami ellenáll a foltoknak, a fakulásnak, és latex gumihátlappal rendelkezik, ami arra szolgál, hogy ne csússzon el a helyéről. A szőnyeget lehet kézzel is tisztítani, de a mosógépben is, a legjobb pedig, hogy 17 különböző méretben, valamint 4 különböző színvariációban kapható.

Amazon

A nedvszívó és csúszásmentes szőnyeg

Egyszerű, de mégis nagyszerű. Ez a szőnyeg 3 semleges színben kapható, valamint 4 különböző méretben. Szintén latex a hátulja, és kifejezetten a konyhába készült. A fonott felület képes felszívni a folyadékokat, nem tapad meg a törmelékeken, és ellenáll a foltoknak, még az olajfoltoknak is. Nagyszerűen mutathat egy minimalsita térben is. Az Amazon oldalán itt csekkolhatod le. 

Amazon

Az alacsony bolyhosságú műgyapjú szőnyeg

A puha és nem vedlő műgyapjúból készült, marokkói mintájú szőnyeg  tökéletes, ugyanis mosógépbe dobható és könnyen porszívózható. A csúszásmentes gumihátlappal készült szőnyeg 13 méretben, valamint 8 színben kapható. Az Amazon oldalán kiválaszthatod a számodra megfelelőt. Rendkívül stílusos darabok, amelyek arra is szolgálhatnak, hogy feldobják a konyhát, ami az otthonunk egyik legfontosabb tere.

Amazon

Via

 

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves