Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

LAKBERENDEZÉS

3 konyhai trend, amit idén érdemes kipróbálni a lakberendezők szerint

2024. május 13.

1 perc olvasás

ELLE

lakberendezés trend konyha konyhatrend
3 konyhai trend, amit idén érdemes kipróbálni a lakberendezők szerint

A konyhák kialakításánál sok szempontot figyelembe kell venni, most azonban mutatjuk a legnagyobb trendeket, amelyek szinte stílustól függetlenül bekerülhetnek bármelyik konyhába. 


A lakberendezők már az év elején elárulták, melyek lesznek a legnagyobb konyhai trendek. Visszatérnek a színes bútorok, háttérbe szorul a fehér, és egyre többször kerülnek elő a mintás tapéták a helyiségben. Ezeket a trendeket a lakberendezők szerint érdemes kipróbálni! 

Színek és minták keveredése 

Viszonylag könnyen kipróbálható trend, amiért nem kell teljesen átalakítani a konyhát. A lakberendezők szerint jót tesz a térnek, ha finoman keverednek a minták és a színek. A fal lehet más színű, mint a konyhabútor, ahogyan mondjuk a székekkel, különféle kiegészítőkkel is érdemes trükközni. Jó megoldás lehet, ha az egyik falra mondjuk mintás tapéta kerül

Különleges világítások 

A megvilágításnak nagy szerepe van a konyhában, idén egyre gyakrabban kerülnek elő a hangsúlyos lámpák. A fényforrást nem kell eldugni, sőt, minél látványosabb, annál jobb. A különleges kinézetű lámpák csodásan feldobják a konyhát, és remekül mutatnak az egyszerűbb konyhabútorok mellett. 

Régi és új dolgok keverése 

A konyhatrendeket illetően sokáig a modern vonalvezetések és letisztult kompozíciók számítottak népszerűnek. 2024-ben azonban nem kell leragadni egyetlen dolognál, nyugodtan lehet keverni a különféle dolgokat. Egy modernebb konyhába is bekerülhetnek vintage kiegészítők, csak az arányokra figyelni kell!


Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves