Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

KONYHAI RENDSZEREZÉS

5 dolog, amivel könnyebb lesz rendet tartani a konyhában

2023. szeptember 29.

2 perc olvasás

Kovásznai-Szász Réka

lakberendezés konyhai kiegészítők konyharuha dekor konyhai rendszerezés forgatható rendszerező
5 dolog, amivel könnyebb lesz rendet tartani a konyhában
© Shutterstock

Mivel a konyha folytonos használatban van, itt a legnehezebb rendet is tartani. Így csinálják a rendmániások!


Itt főzünk, eszünk, beszélgetünk, sőt a gyerekek gyakran itt írják a házijukat is, a rendetlenség szinte elkerülhetetlen! Vannak konyhaszekrény vagy kamra rendszerezési megoldások, amik segíthetnek, de van 5 olyan dolog, amire minden rendmániás esküszik a konyhában.

1. Forgatható konyhai rendszerező

Ha valami pont a konyhaszekrény hátuljából kell, máris oda a gondosan kialakított rendszer? Egy forgatható rendszerező megoldás lehet! Használhatjuk a kamrában fűszerek, a hűtőszekrényben szószok, a szekrényekben nasik tárolására. Különböző méretben kaphatóak, így szinte mindenhol elférnek.

Bonami

2. Tárolókosár

A kosarakra általában úgy gondolunk, hogy a hálóba, fürdőbe valók csak. Pedig a konyhában is nagyon hasznosak, mert amellett, hogy jól néznek ki, az egész család könnyen megtalál bennük mindent felülről.

Jysk

3. Mosogató fedő

Előfordul, hogy néhány tányér, pohár a mosogatóban marad és míg elmosogatjuk, jól jön egy vágódeszkaként is működő mosogató fedő, ami ápol és eltakar.

IKEA

4. Szivacstartó

Nálad is a mosogató mellett lakik a mosogatószivacs és mosogatószer? Nem nyújt túl rendezett összképet, ezért érdemes nekik külön helyet találni, például egy nekik szánt vízálló rendszerezőben a mosogató alatti szekrényben. 

Tchibo

5. Konyharuha akasztó

A konyharuha az egyik legfontosabb kelléke a konyhának, de a legkevésbé esztétikus is egyben. Ahelyett, hogy valahol szem előtt hagynánk, akasszuk inkább az ajtóra vagy a egy szekrényajtó belső oldalára. Meglepő, mennyivel rendezettebb hatást kelt a konyha, konyharuhák nélkül!

IKEA

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves