Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Pozitív energiák

A Feng Shui szerint ez a legtökéletesebb növény a kertedbe

2024. június 28.

2 perc olvasás

ELLE

kert növény Feng Shui
A Feng Shui szerint ez a legtökéletesebb növény a kertedbe
© Shutterstock

A Feng Shui szabályait érdemes a kertedbe is bevinned. 


A hagyományos Feng Shui célja a legmegfelelőbb lakhely meghatározása a sikeres élethez a környező táj és terepformák elemzésével. Azonban a kertünkben is tehetünk azért, hogy a pozitív energiák áramoljanak az életünkbe, ám épp emiatt nem mindegy, milyen növényeket ültetünk el. 

A kerti petúnia különlegessége 

A kerti petúnia a szakértők szerint vibráló Tűz elemet sugároz, amely segít felemelni a környező energiát, és vitalitással és lendülettel tölti meg a teret. A Feng Shui alapján ösztönözheti az inspirációt és a kreativitást, serkentve az elmét és elősegítve az innovatív gondolatokat. Azonban az emberi kapcsolatainkra is jó hatással lehet, mert elősegíti a harmóniát és a kölcsönös megértést. 

A kerti petúnia megadhatja a pozitív változást azáltal, hogy vonzza az új lehetőségeket, és segít a nem kívánt energiák levezetésében, miközben növekedésre és fejlődésre hívja fel a figyelmet. Ez a növény nagy népszerűségnek örvend, ám azt sokan nem tudják,  hogyan érdemes elhelyezni. 

Hogyan kell elhelyezni? 

A kerti petúnia élénk színei és elegáns, kúszó növekedési mintázata miatt a Feng Shui szerint harmonikusnak tekinthető. A déli tájolás lehet a legjobb megoldás ennél a növénynél, mert így járul hozzá leginkább a jó környezethez. A kerti petúnia rossz elhelyezése azonban  potenciális konfliktusokhoz vezethet. Nem érdemes ajtók és ablakok közelébe tenni, mert csökkenhetnek a pozitív energiák. 

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves