Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

STRIPES

Csíkos falak, kanapé, szőnyeg?! Nem csak ruhán slankít!

2024. április 13.

2 perc olvasás

Kovásznai-Szász Réka

lakberendezés Dekoráció csíkos kanapé csíkos fotel csíkos tapéta csíkos szőnyeg
Csíkos falak, kanapé, szőnyeg?! Nem csak ruhán slankít!

A csíkos mintában rengeteg lehetőség van. Találd meg, neked melyik jön be legjobban!


A napernyő, a tengerész és a cirkuszi sátor csíkok, mind kellemes nosztalgiát ébresztenek bennünk és megfelelő mennyiségben ez a hatás az otthonunkban is jól érvényesül. Akár merész, vastag, akár halvány, keskeny csíkokra szavazunk, biztosak lehetünk benne, hogy nem megy ki a divatból.

1. Elegáns kanapé

Nem kell Barbiecore rajongónak lenni, hogy ez a rózsaszín, fehér csíkos kanapé elrabolja a szíved! Színtől függetlenül, az ilyen vékony csíkos, nagy, kárpitozott bútorok eleganciát sugároznak.

2. Játékos fal

Gyerekszobába különösen jól működnek a csíkos tapéták. Talán azért, mert unisex és izgalmas minta minden gyerek számára.

3. Vonalas konyha

Egy kis konyhát is feldobhatnak a hosszanti csíkok. Ebben a konyhában az egyszínű IKEA konyhaszekrényeket matricázták fel sárga csíkokkal és értek el vele vidám hatást.

4. Szédítő szőnyeg

Ha sokáig nézzük a fekete-fehér csíkokat, bizony könnyen összefolyhatnak a szemünk előtt. De ez adhat egyfajta vibrálást is egy unalmas térnek, például egy szőnyegen.

5. Diszkrét függöny

Ki mondta, hogy a csíkok csak függőlegesen futhatnak? Ez a diszkréten és vízszintesen sávozott függöny a bizonyíték, hogy ez is jól áll egy térnek.

6. Kontrasztos fotel

A fekete-fehér csíkos bútorok, például fotelek, legnagyobb előnye, hogy szinte felrázzák a teret. 

7. Átlós csempe

Ez a csempe dinamikus hatást kelt átlós elrendezésével, ami még egy alapvetően minimalista fürdőbe is csempész egy kis vagányságot.

8. Rebellis párna

Bármilyen mintával jól megfér egy csíkos párna! Így ha gondban vagy, milyen díszpárnát válassz a vintage mintás szőnyeged vagy  virágos függönyöd mellé, egy csíkossal nem tévedhetsz!

9. Karakteres takaró

Mind szeretjük a kellemes takarókat, amik egyszerre melegek és esztétikusak. Egy finoman csíkozott takaró minden igényt kielégít! 

10. Plafonra mászott

Szinte dimenziót válthatsz egy csíkos mennyezettel, ami összefogja és kiemeli a tér színeit.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves