Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

FELKAPOTT DARAB

Megőrülnek a vásárlók ezért a szívárványos IKEA vázáért

2023. május 21.

1 perc olvasás

Kovásznai-Szász Réka

ikea váza szivárványos
Megőrülnek a vásárlók ezért a szívárványos IKEA vázáért
© Instagram/@IKEA

Az IKEA Räffelbjörk vázáját mindenki akarja. Az egyedi forma és az irizáló felület különösen népszerűvé tette a terméket.


A vásárlók megszállottjai az IKEA legújabb káprázatos új vázának. A gyöngyház Räffelbjörk vázát (4 990 Ft) Lisa Hilland svéd művész tervezte, és a szivárványok ihlették. Játékos formája és csillogó felülete arra készteti a vásárlókat, hogy azonnal beszerezzenek belőle egyet.


A vásárlók az új IKEA darabot miniatűr üvegszoborként is használják nappalijukban.

Amikor Räffelbjörköt terveztem, egy játékos és dekoratív tárgyat akartam készíteni, amely kreativitásra ösztönöz mindenkit, aki ránéz. A vázát a szivárványok ihlették, lefolyó formája és csillogó, fényes felülete van, amelyet a barázdái tovább fokoznak

– mondta Lisa Hilland tervező.

Használható virágokhoz, illetve többféle méretben kapható, így kombinálható bármivel, amivel csak szeretnénk és jól mutatnak együtt.

A hazai kínálatban 12 és 20 cm magas változatban kapható az IKEA áruházaiban. 

Via


Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves