Az idén jubileumi, 20. évét ünneplő Chili & Vanília gasztroblog háziasszonya, 17 népszerű szakácskönyv szerzője, köztük egy angol nyelvű köteté is, ami még Tajvanon is megjelent mandarin nyelven. Emellett újságíró és számtalan kulináris projekt ötletgazdája.
Főzőnő, gasztroblogger, televíziós műsorvezető, szakíró, a magyar gasztronómiai élet egyik legszínesebb és legaktívabb egyénisége. Merész pályaváltó, hiszen 2009-ben sikeres brüsszeli diplomáciai pályát hagyott maga mögött a főzésért, azóta ez a hivatása. Nevéhez rengeteg főzőműsor, gasztrobemutató fűződik, receptjeit sok ezren főzik mintegy két évtizede. A Gourmet Fesztivál háziasszonya, műsorvezetője, az Alföld szíve gasztronagykövete, TEDxWoman-előadó.
A kultúrák és emberek sokszínűsége iránti tisztelete és nyitottsága, az utazás szeretete számára a legfontosabb értékek, ezek nagy hatással vannak a főzésére is, amelyben központi szerepet kap a házikoszt és az otthoni főzés örömének közvetítése.
Az utóbbi években a hazai vidéki, falusi gasztronómia is figyelme központjába került, elfelejtett alapanyagokat, kevéssé ismert kistermelőket is gyakran bemutat. Kiemelt szerepet töltenek be a tevékenységei között a karitatív ügyek, számos társadalmi ügy mellett áll ki rendszeresen, leginkább a kulturális és társadalmi sokszínűség népszerűsítését, valamint szociális érzékenység fejlesztését és hátrányos helyzetű csoportok segítését szolgáló projektekben.
Weboldal
Instagram