Quantcast
Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

ALINA KABAJEVA

Kiderült Putyin születendő gyerekének neme: nincs elragadtatva az orosz elnök

2022. július 11.

2 perc olvasás

ELLE
orosz-ukrán háború putyin terhesség Alina Kabaeva
Kiderült Putyin születendő gyerekének neme: nincs elragadtatva az orosz elnök
© Shutterstock

Vlagyimir Putyin ismét apuka lesz, ám a hírre nem úgy reagált, ahogyan felesége várta volna. 


Ugyan az ukrán-orosz háború nem csillapodik, továbbra sem látni, mikor érnek véget a borzalmak, Vlagyimir Putyin számára nem ez jelenleg a legnagyobb probléma. Mint korábban arról beszámoltunk, Alina Kabajeva, az orosz elnök felesége ismét várandós. 

Vlagyimir Putyin nem akar még egy gyereket

A gyermekáldás pedig nagy öröm lehet főleg Putyin számára, akinek célja hatalmának még további kiterjesztése, és annak megszilárdítása. Mégsem örül annak, hogy bővül a család, ugyanis mint kiderült, lánya születik az orosz elnöknek. Vlagyimir Putyin pedig a beszámolók szerint nem fogadta túl jól a hírt, ugyanis saját bevallása szerint van már elég lánya. 

Alina Kabajeva egykori olimpiai bajnok tornász, aki egyébként a világ leghajlékonyabb nőjének címét is elnyerte, 30 évvel fiatalabb Vlagyimir Putyinnal, és a most születendő lány lesz a negyedik gyermeke tőle. 

Az exkluzív hírekről, amelyek Putyin családjának bővüléséről szólnak,  a General SVR Telegram csatorna számolt be, amelyet állítólag a Kreml bennfentesei irányítanak. A kiszivárgott információkról egy anonim posztban a következőt írták:

A hír egyáltalán nem tetszett Vlagyimir Putyinnak, Oroszország elnökének. Úgy gondolja, már elég gyereke van, főleg elég lánya. A reakciója azonban mélyen felzaklatta Alina Kabajevát, aki nem ezt a reakciót várta volna a család bővülésének hírére. 

Belső körökből szivárogtathatják az információkat

Az eddig rendelkezésre álló információk szerin Alina Kabajevának  már négy gyermeke van az orosz elnöktől, és mindannyian Svájcban születtek. Az elmúlt hónapokban mindenhol arról számoltak be, hogy a családot egy titkos svájci bunkerben rejtegetik, amíg lecsillapodnak az orosz-ukrán háború miatti jelenleg felborzolt kedélyek. 

Májusban szintén a jelenleg is friss híreket szolgáltató a Telegram-fiók arról számolt be, hogy Alina Kabajeva ismét terhes, akkor a következőket írta:

Putyin rájött, hogy Alina Kabajeva ismét terhes, és nagyon úgy tűnik, ez nem volt tervbe véve

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves