Quantcast
Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Királyi ügy

Kiborultak a rajongók Vilmos herceg legutóbbi kijelentésén

2022. november 21.

2 perc olvasás

ELLE
foci királyi család vilmos herceg
Kiborultak a rajongók Vilmos herceg legutóbbi kijelentésén
© Getty Images/ Max Mumby/Indigo

Vilmos herceg ezt nem biztos, hogy jól átgondolta. 


Vilmos herceg próbált diplomatikus választ adni, de mégis voltak olyanok, akiknek nem tetszett a kijelentése. A herceget arról kérdezték, hogy Angliát vagy Walest támogatja-e a labdarúgó világbajnokságon. A walesi herceg lelkes támogatója az angliai futballnak, de Wales 1958 óta először szerepel a tornán, ami hatalmas szenzációnak számít az Egyesült Királyságban. Most kiderült, hogy melyik oldalon áll!

Angol foci, walesi rögbi 

Vilmos herceg a Labdarúgó Szövetség elnökeként szenvedélyes támogatója az angol csapatnak. A herceg 2021 nyarán még a fiát, György herceget is elvitte a 2021. júliusi Európa-bajnokság döntőjére. Most azonban kiderült, hogy természetesen a walesi csapatnak is nagyon szurkol, de ha Walesről van szó, inkább a rögbi nagy támogatója. 

Mindkettőnek szurkolok. A futballban inkább Angliának szurkolok, de a rögbiben Walesnek. Amikor felnőttem, Wales nem jutott tovább a versenyeken. A világbajnokságra való kijutás nagy dolog, és szurkolni fogok Walesnek a meccsek alatt

- mondta Vilmos Will Hayward, a Wales Online riportere szerint.

Anglia-Wales döntő?

Vilmos herceg szerint óriási lenne egy Anglia-Wales világbajnoki döntő, bár erre igen csekély az esély. 

Egy Anglia–Wales vb-döntő lenne a legjobb, az nagyon jó lenne

- mondta Vilmos.

Ezt írta egy kommentelő

Természetesen bárkit támogathat, akit szeret, és az FA sajtófőnökeként szerepe érthetővé teszi a látogatását – de biztosan látja ugye, hogy a walesi herceg címének egyidejű viselése teljesen helytelen? Egy szemernyi szégyen sincs? 

- írta valaki a Twitteren.

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves