Quantcast
Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Életmód

Victoria Beckham megosztotta szigorú edzésprogramját és diétáját

2022. november 15.

2 perc olvasás

Kurucz Barbara
edzés edzési rutin étkezés Victoria Beckham
Victoria Beckham megosztotta szigorú edzésprogramját és diétáját
© Fotó: Gotham / Getty Images

Victoria Beckham remek genetikával rendelkezik, ám emellett mindent megtesz azért, hogy formában maradjon. 


Az egykori Spice Girls-tag mindig is nagyon odafigyelt a külsejére, és ehhez hozzátartozik a fegyelmezett edzésterv és a jól felépített étrend. Victoria Beckham most megosztotta az edzésprogramját. 

Victoria Beckham nagyon elszánt

Az üzletasszony napirendje igazán sűrű, ezért már korán reggel mozgással kezdi a napot. Minden nap fut, ezt általában 5:30-kor kezdi, és nagyjából 45 percet vesz igénybe. Hét kilométert szokott mozogni a futópadon. Fontos számára, hogy ez az idő változatos legyen, ezért van benne gyors séta, kocogás, hegymenet és sima futás. Ilyenkor legtöbbször filmeket vagy dokumentumfilmeket néz. 

Az edzésprogramja személyi edzéssel folytatódik, ami különféle szakaszokra van felosztva. Minden izmot átmozgat, ebben az edzője sokat segít neki már évek óta. A rutin egy nagyon pozitív dolog számára, Victoria úgy érzi, hogy teljesen feltölti, ezért egyetlen napot sem szeret kihagyni. 

Újdonságként került be az edzésprogramjába a súlyzós edzés. Korábban kifejezetten félt a súlyoktól, ám rádöbbent, hogy szereti őket. Jelenleg hetente négy-öt alkalommal csinál különféle gyakorlatokat a súlyzókkal. 

Fegyelmezett étrend

Victoria összesen két órát edz szinte majdnem minden nap. Ám fontosnak tartja, hogy a mozgás mellett megfelelő tápanyagokat vigyen be a szervezetébe. Korábban azt nyilatkozta, hogy gondolkozott azon, hogy vegán legyen. 

Nagyon odafigyel az étkezésére, minden reggelt zöld smoothie-val indít, amibe almaecet is kerül. Szereti a házi gabonapelyheket és a füstölt lazacos rántottát. Victoria úgy érzi, hogy az étrendje erőt ad neki, ami hozzájárul a mentális egészségéhez. 

A reggeli órákat mindig egyedül tölti, a sport és a kiegyensúlyozott étrend segítenek neki abban, hogy koncentráltabbá váljon


Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves