Quantcast
Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Bajusz

Ryan Gosling csúnyán beszólt Chris Evansnek

2022. július 27.

2 perc olvasás

ELLE
body shaming chris evans kritika ryan gosling The Grey Man A szürke ember
Ryan Gosling csúnyán beszólt Chris Evansnek
© DAVID GANNON / AFP

Nem fogta vissza magát Ryan Gosling, és keresetlen kritikával illette Chris Evans külsejét.


Lássuk be: Chris Evans külsején nehéz lenne bármi kifogásolhatót találni (és senkit nem is buzdítanánk ennek a keresésére, mivel a body-shaming egyáltalán nem elfogadható), ám úgy tűnik, hogy kollégájának, Ryan Goslingnak mégiscsak sikerült – ráadásul szóvá is tette ellenérzéseit.

A két nagyágyú közös filmje nemrég debütált a Netflixen, A szürke ember premierjén pedig Ryan Gosling egy interjúban elárulta, mit gondol színésztársa arcszőrzetéről.

A szerep kedvéért ugyanis Chris Evan vastag bajuszt növesztett, amit Ryan nemes egyszerűséggel csak „trash bajuszként” emlegetett.

Ráadásul nagyon úgy tűnik, hogy a véleményével nincs egyedül Ryan Gosling, mivel a rajongók is kétes érzésekkel viseltettek a 80-as évek divatját idéző arcszőrzettel szemben. Volt, aki azt írta a Twitteren, megkönnyebbült, amikor kiderült, hogy Chris csak egy szerep kedvéért növesztette a bajuszt, és nem azért, mert szerinte jól néz ki.

Megküzdött az akciójelenetekkel Ryan Gosling

Nem kollégája furcsa bajusza jelentette azonban a legnagyobb kihívást a forgatáson Ryan Gosling számára. A színész egy interjúban kifejtette, hogy időbe telt számára, amíg hozzászokott az akciójelenetekhez.

„Új vagyok az akció világában. Csináltam már olyan filmeket, amikben akció van, de csak egy-két jelenetet. Ebben viszont kilenc ilyen is volt.”

A Russo testvérek legújabb filmjében Chris Evans egy CIA-ügynököt alakít, aki mindent megtesz annak érdekében, hogy megölje egykori kollégáját, Ryan Goslingot. A két híresség mellett az alkotásban feltűnik még a Bridgerton család egykori sztárja, Regé Jean-Page és Ana de Armas is.

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves