Quantcast
Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Végakarat

Ez volt Olivia Newton-John utolsó kívánsága

2022. augusztus 15.

2 perc olvasás

ELLE
temetés sztárhír Olivia Newton-John végakarat hamvasztás
Ez volt Olivia Newton-John utolsó kívánsága
© PAUL PLAZA / AFP

Egy eddig nem látott interjúban Olivia Newton-John elárulta, milyen temetést képzelt el magának.


Az egész világot megrázta a hír, hogy több mint harminc év betegség után 73 éves korában elhunyt a Grease sztárja, Olivia Newton-John. Azóta egyre több minden derül ki a színésznő rák elleni harcáról, többek között például az is, hogy az utolsó napjaiban már járni is alig bírt a fájdalomtól Olivia.

Bár Olivia igyekezett pozitívan állni a betegségéhez, neki és családjának is fel kellett készülnie a legrosszabbra. Egy eddig sosem látott interjúban így aztán Olivia Newton-John arról beszélt, hogyan képzeli el a saját temetését.

Az ausztrál Seven csatorna róla szóló különkiadásában, a Spotlight: Olivia – Egy varázslatos történet című műsorban a színésznő elárulta a végakaratát. E szerint azt szeretné, ha a hamvait két, számára fontos helyszínen szórnák szét.

Olivia Newton-John így rendelkezett a hamvairól

Az egyik ausztrál otthona, Byron Bay, a másik pedig kaliforniai birtoka, ahol szintén sok időt töltött. Érdekesség, hogy Olivia édesanyjának és nővérének hamvai is az észak-amerikai városban vannak szétszórva.

„Szeretnék velük lenni… az jó lenne” – fogalmazott a műsorban Olivia.

Mindeközben Victoria miniszterelnöke, Daniel Andrews megerősítette, hogy Olivia Newton-John családja beleegyezett abba, hogy az ausztrál városban állami temetés keretében vegyenek búcsút a színésznőtől. Úgy fogalmazott, hogy az esemény nem pusztán temetés lesz, hanem egy gazdag és nagylelkű élet ünneplése.

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves