Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Szívszorító

Kiderült, mik voltak Olivia Newton-John utolsó szavai a halála előtt

2022. augusztus 10.

1 perc olvasás

ELLE
gyász halál tragédia Olivia Newton-John
Kiderült, mik voltak Olivia Newton-John utolsó szavai a halála előtt
© Getty Images/Rodin Eckenroth

Olivia Newton-John a halála előtt az unokahúgával beszélt telefonon.


Olivia Newton-John családja fel volt készülve a legrosszabbra. A legendás színésznő unokahúga, Totti Goldsmith megdöbbentő részleteket árult el a sztár haláláról. A fiatal nő egy ausztrál lapnak elárulta, hogy nem csak a rákbetegség, de a legyengült immunrendszere is nehezítette Olivia Newton-John utolsó napjait. Állítólag az utolsó 5-6 napban már tudták, hogy nincs sok hátra neki. 

Nem volt megdöbbentő, mert tudtuk, hogy nagyon beteg

- mondta Totti Goldsmith.

Totti, aki Ausztráliában él nem tudott személyesen találkozni az imádott nagynénjével a tragédia előtt, de így is volt néhány különleges pillanatuk, ugyanis telefonon végig tartották a kapcsolatot. Olivia Newton-John férje mindig odaadta a telefont a sztárnak, hogy beszélhessen az unokahúgával. Totti elárulta, hogy mindent elmondott neki, amit elakart.

A halála előtt nem sokkal Totti megkérdezte a nagynénjét, hogy fél-e a haláltól. A válasz, amit kapott tényleg szívszorító:

Nem félek. Többet tettem az életemben, mint amit el tudtam képzelni

- mondta a halála előtt nem sokkal Olivia Newton-John.

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves