Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

GYÁSZ

Megszólalt Anne Heche fia, képtelen elfogadni édesanyja halálát

2022. augusztus 13.

1 perc olvasás

ELLE
halál színésznő autóbaleset Anne Heche szervdonor
Megszólalt Anne Heche fia, képtelen elfogadni édesanyja halálát
© Shutterstock

Anne Heche-t gyászolja a világ, fia Homer először szólalt meg a tragédia óta.


Anne Heche legidősebb fia, Homer megtörte a csendet, és szívbemarkoló sorokkal nyilatkozott édesanyja tragikusan korai haláláról.

Életük legnehezebb napjai ezek

"A bátyám Atlas, és én elvesztettük édesanyánkat. Hat napja egy érelmi hullámvasúton ülök, csak a szótlan szomorúság maradt nekem. Remélem, hogy anya végre megszabadult minden fájdalomtól, és megtapasztalhatja azt az örök szabadságot, ami jár neki.

Homer kifejezte háláját is azok felé, akik mellettük állnak ezekben a nehéz időkben. 

Az elmúlt hat napban barátok, családtagok, és mellettük emberek milliói fejezték ki az együttérzésüket. Hálás vagyok a szeretetükért. Hálás vagyok apukám, és a mostohaanyám támogatásáért is, akik szikla szilárdan állnak mellettem ezekben a nehéz napokban is. 

Anne Heche egy tragikus autóbalesetben hunyt el. Ugyan a baleset után a kaliforniai törvények szerint elhunytnak nyilvánították, a szíve még mindig dobogott. A színésznő korábbi kérésének értelmében szervdonorként segít másokat immár halála után. Napokig lélegeztetőgépen és kómában tartották, hogy legyen idejük megtalálni azokat, akik új életet kezdhetnek Anne Heche-nek köszönhetően. 

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves