Quantcast
Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Vallomás

„Rémálom volt vele dolgozni” – Megszólalt Matthew Perry-ről a kollégája

2022. november 11.

1 perc olvasás

Kurucz Barbara
film jóbarátok függőség forgatás Matthew Perry Elizabeth Hurley
„Rémálom volt vele dolgozni” – Megszólalt Matthew Perry-ről a kollégája
© Fotó: David M. Benett / Getty Images

Megjelent Matthew Perry önéletrajza, amiben a karrierjéről és a függőségéről vallott. Most egykori kollégája, Elizabeth Hurley mesélte el, hogy miként élte meg a közös munkát a színésszel. 


Elizabeth Hurley és Matthew Perry a Pereld a nőt! című romantikus komédiában játszottak együtt. A film épp abban az időszakban készült, amikor a színész függősége a legsúlyosabb volt. 

Matthew Perry függősége megnehezítette a dolgokat

A színész Friends, Lovers and the Big Terrible Thing című memoárja felidézi a karrierje fontos állomásait, miközben kendőzetlen őszinteséggel írja le a legmélyebb időszakait. Az elmúlt időszakban már sokan megszólaltak az önéletrajzzal kapcsolatban, most Elizabeth Hurley árulta el, hogy milyen volt a közös munka. 

Elizabeth épp akkor dolgozott vele, amikor nagyon súlyos volt a függősége. Még nem volt alkalma elolvasni a könyvet, de a rá vonatkozó részletek már eljutottak hozzá. 

matthewperry-2022
Fotó: Jim Smeal / Getty Images

Ő egy nagyon vicces író, és nagyon vicces ember. Hihetetlenül tehetséges komikus, fantasztikusan tud a szavakkal bánni. Nagyon szép emlékeim vannak róla, de, hogy őszinte legyek rémálom volt vele dolgozni, és mint köztudott, a forgatást a függősége miatt leállították. 

A színésznő elmondta, hogy ez egy roppant nehéz időszak volt mindenki számára. Állt a forgatás, otthon ültek, és nem tudták, hogy mi lesz. Matthew Perry akkoriban nagyon nehéz időszakot élt át, mindenki látta rajta, mennyire szenved. 

Matthew Perry korábban elárulta, hogy a forgatás alatt rendszeresen szedett Xanax-ot, és vodkát ivott rá. A filmforgatás a Jóbarátok ideje alatt zajlott, sokat utazott, így még többet ivott. 

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves