Quantcast
Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Wow

Videó: Mariah Carey hálaadásnapi előadásáról beszél most mindenki, hihetetlen dolgot tett

2022. november 25.

1 perc olvasás

ELLE
mariah carey videó Hálaadás playback
Videó: Mariah Carey hálaadásnapi előadásáról beszél most mindenki, hihetetlen dolgot tett
© Getty Images/NBC

Mariah Carey előadása félresikerült. 


Mariah Carey a  a Macy’s hálaadásnapi buliján adott koncertet, de a fellépés nem aratott nagy sikert. A sztár az Az All I Want For Christmas-t adta elő, de rendkívül furcsa volt az egész dal alatt, valamint a playback is félresikerült. 

Talán odaszögezték a színpadhoz?

- tette fel a kérdést egy kommentelő.

Mariah Carey milliókat keres most, hogy csak áll ott az esernyőjével, és őszintén szólva nem haragszom. Őrült tisztelet iránta

- mondta viccesen valaki más.

Imádom azt az energiahiányt, amit Mariah Carey ad az előadásaiban. Ez az egyetlen dolog, amire mindannyian számíthatunk

- szólt hozzá valaki más.

Itt a videó

A „Karácsony királynője” sem lett

Mariah Carey eltökélt célja volt, hogy ő legyen a „Karácsony királynője”, de ez nem történt meg, mert a kérését elutasították. Azt akarta, hogy kizárólag az említése kapcsán használhatták volna a „Karácsony királynője” és a „Karácsony hercegnője” elnevezéseket. Elizabeth Chan és más karácsonyi dalokra szakosodott énekesnők közösen pert indítottak, és kérték a bíróságot, illetve a védjegytanácsot, hogy utasítsák el az énekesnő kérelmét. Sikerrel járták, mivel a bíróság megtagadta Mariah kérését, tehát rajta kívül mások is viselhetik az elnevezést. 

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves