Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Royal kids

Így töltik a nyarat a királyi család gyerekei

2022. július 13.

3 perc olvasás

ELLE
angol királyi család királyi család vilmos herceg György herceg brit királyi család Katalin hercegné
Így töltik a nyarat a királyi család gyerekei
© Ben Stansall / AFP

György és Lajos herceg, valamint Sarolta hercegnő számára is kitört a vakáció, Katalin hercegné és Vilmos herceg azonban nem aggódik amiatt, hogyan üsse el a nyári szünet idejét a királyi család.


Míg itthon már június közepén véget ér az iskolai oktatás, a nagy-britanniai tanév csak a múlt héten zárult le, így a 8 éves György herceg és a 7 éves Sarolta hercegnő is megkezdhette végre a nyári szünetet. Négyéves öccsük, Lajos herceg pedig pár nappal korábban „szabadult” az óvodából, vagyis immár az egész királyi család kötöttségek nélkül élvezheti a vakáció időszakát.

György herceg számára például rendkívül izgalmasan indult a nyári szezon, hiszen először kísérhette el szüleit Wimbledonba, ahol a férfi teniszdöntőt nézhették végig a királyi páholyból.

Sokat utazik a királyi család nyáron

A cambridge-i hercegi pár az iskolai szünetekben jellemzően sokat utazik, főként londoni és vidéki otthonuk között ingáznak. Katalin hercegné és Vilmos herceg igyekszik aktív programokkal lefoglalni három csemetéjét, a nyári szünetben gyakran sütnek-főznek, kézműveskednek, de a kedvencük a szabadban töltött idő.

Katalin hercegné egy korábbi interjújában elárulta, hogy ha kint vannak a természetben, akkor bizony előfordul, hogy a királyi család összes tagja bepiszkolja magát, de szerinte ezek azok az emlékek, amire szívesen gondolnak majd vissza idősebb korukban a gyerekek.

Tavaly ennél is részletesebb bepillantást kaphattunk Vilmos és Katalin családi életébe: egy imádnivaló videót tettek közzé, amelyen az öttagú családot láthatjuk a tengerparton szaladgálni, fogócskázni, a gyerekeket hintázni és fára mászni, vagy éppen pillecukrot sütögetni a tábortűznél.

A cambridge-i hercegi pár előszeretettel viszi el a gyerekeket nyáron a Scilly-szigetekre vagy a Lake District nemzeti parkba, ha egy kis kirándulásra vágynak. Katalin hercegné elmondása szerint a kicsik imádnak a hegyekben túrázni.

A királynőt is meglátogatják Skóciában

Persze a családi összejövetelek a nyári szünetben sem maradhatnak el a királyi családnál. Nagy valószínűséggel az ötfős család tiszteletét teszi majd II. Erzsébet királynő skóciai rezidenciáján is, ahova augusztus és szeptember között szokott elvonulni az uralkodó.

Ugyanakkor a vakáció időszaka nem csupán a mókáról szól, Katalin hercegné ügyel rá, hogy a gyerekek a kétkezi munkával is megismerkedjenek. Nemrég például elárulta, hogy a kicsik az iskolai szünetben a háziállatok gondozásába fognak besegíteni.

Az idei nyáron esedékes továbbá a királyi család költözése is, ami bizonyára több kihívást is tartogat Katalin és Vilmos herceg számára. A páros ugyanis úgy döntött, hogy a Kensington-palotából vidékre teszik át a székhelyüket, ahol a három gyerekük ősszel új iskolát kezd majd.

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves