Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Királyi otthon

Egyszerűen gyönyörű lett Katalin hercegné és Vilmos herceg otthona 

2022. július 13.

3 perc olvasás

Kovács Gréta
vilmos herceg brit királyi család Katalin hercegné királyi otthon kensington palace
Egyszerűen gyönyörű lett Katalin hercegné és Vilmos herceg otthona 
© HENRY NICHOLLS / POOL / AFP

Jelentős változásokon esett keresztül Katalin hercegné és Vilmos herceg otthona, egyszerűen meseszép környezetben élnek!


Bár a brit királyi család egészen elképesztő gazdagságban éli napjait, Erzsébet királynő teljes vagyonáról nem létezik részletekbe menő nyilvános kimutatás – legfeljebb csak annyit tudunk biztosan, hogy nem okoz neki különösebb kihívást kedvenc 30 milliárd forintot érő nyakláncát Katalin hercegnének ajándékoznia. 

Ettől függetlenül, amióta a brit királyi családhoz tartozik, Katalin hercegné nem szállt el a földről és ugyanúgy hordja kedvenc 15 ezer forintos tornacipőjét, mint fiatalkorában, Vilmos herceggel való házassága előtt. A gyermekeit is hasonló szellemben neveli Katalin hercegné, ezért nem csoda, hogy otthonukba sem engedik be a kíváncsi tekinteteket és megpróbálják olyan hétköznapian és visszafogottan élni a mindennapjaikat, amennyire ez csak lehetséges egy jövendőbeli királytól és királynétől.

Nemrég azonban nyilvánosságra kerültek olyan felvételek, melyek bepillantást engednek Katalin hercegné és Vilmos herceg nappalijába – az ott látottakról pedig teljesen elámultak a rajongók!

Meseszép környezetben élnek

Katalin hercegné és Vilmos herceg hivatalos főhadiszállása a londoni Kensington palotában, azon belül is a 1A apartmanban van, ahol teljesen elkülönítetten élnek a palota többi lakóitól, tehát semmilyen belátást nem engednek az otthonukba. Épp ezért, hatalmas megdöbbenést keltett, mikor az új-zélandi miniszterelnök, Jacinda Ardern fogadásakor Katalin hercegné és Vilmos herceg egy röpke pillantást engedett felújított nappalijukba, ami egész egyszerűen fenomenálisan néz ki!

Fotó: Peter Livingstone / Kensington Palace / AFP

Ahogyan Katalin hercegné az öltözködésében, úgy az otthonában is a színes árnyalatokat kedveli – néhány évvel ezelőtt, Barack Obama amerikai elnök és családja fogadásakor ugyanis bézses-fehéres árnyalatban úszott a nappalijuk, ami most viszont tele van feltűnő színekkel! 

nagy változásokon esett keresztül az otthonuk

A legnagyobb változást talán a társalgó közepén lévő díványon lehet felfedezni, ami régen fehér színű, arany hímzésekkel teli ottomán volt; most viszont tele van piros, kék és zöld árnyalatokban tündöklő, merész és nagy virágokkal teli mintákkal. A díványon kívül több kék színű vázát, cserepet és porcelánt, valamint piros színű lámpa búrákat is felfedezhetünk, melyek szintén nem voltak ott a régebbi fotón.

Nagyon úgy tűnik tehát, hogy Katalin hercegné és Vilmos herceg is kedvelik a trendeket és egyre bátrabban csinosítják az otthonukat is! A párnak egyébként a windsori Adelaide Cottage-ban és Norfolkban is van egy gyönyörű, 19. századi otthona, az Anmer Hall; ahogyan Erzsébet királynő skóciai birtokán, a Balmorali kastély közvetlen közelében is van vidéki rezidenciája, ám azokba még semmilyen módon nem engedtek betekintést.

Via


Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves