Quantcast
Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Királyi védelem

Őrült összeesküvés-elmélet terjed Károly király testőreiről

2022. szeptember 21.

1 perc olvasás

ELLE
károly herceg kéz összeesküvés-elmélet Károly király III. Károly király ujjak
Őrült összeesküvés-elmélet terjed Károly király testőreiről
© Ben Stansall / AFP

Furcsa dologra lettek figyelmesek az emberek III. Károly király testőreivel kapcsolatban.


Nemrég még Meghan Markle-ról terjedt az a hajmeresztő feltételezés, hogy a gyászidőszakban a testére szerelt rejtett kamerákkal forgatta netflixes műsorát, most pedig úgy tűnik, hogy a királyi család egy másik tagján a sor.

A frissen trónra lépett III. Károly király testőreivel kapcsolatosan látott napvilágot egy őrületes teória. Az internetezők ugyanis felfigyeltek arra, hogy az uralkodót kísérő testőrök meglehetősen furcsa pózban tartják a kezeiket.

@kevhead22 What's going on with the Bodyguard's hands? #KingCharles #Bodyguard ♬ Stranger Things - Remix - Dharma

Nem is kellett több, beindult az összeesküvés-elméletek gyártása, majd villámsebességgel terjedt el a neten, hogy a testőrök műkezeket használnak – a valódi kezeik pedig a ruhájuk alatt rejtőzik, és feltehetően fegyvert szorongatnak titokban.

A TikTokot ellepték azok a videók, ahol másodpercről másodpercre elemzik ki a felhasználók a furcsa kezeket, ezzel megerősítve a minden bizonnyal légből kapott pletykákat.

Károly király kezeiről is beszélnek

A rosszmájú internetezők nem sokkal korábban még Károly király kezeit illették meglehetősen csípős kritikával. Több mém is kifigurázta az uralkodó vastag ujjait, míg mások inkább az uralkodó egészségi állapota miatt aggódnak a kezei láttán.

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves