Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Házasság

Hailey Bieber elárulta, hogy Justin Bieberrel beengednének-e egy harmadikat az ágyukba

2022. szeptember 29.

1 perc olvasás

ELLE
ágy házasság justin bieber Hailey Bieber
Hailey Bieber elárulta, hogy Justin Bieberrel beengednének-e egy harmadikat az ágyukba
© Getty Images/Steve Granitz

Hailey Bieber őszintén vallott a házasságáról Justin Bieberrel. 


Kendőzetlen őszinteséggel mesélt a házasságáról Hailey Bieber. Justin Bieber és a felesége négy évvel ezelőtt, 2018-ban mondták ki egymásnak a boldogító igent, a kapcsolatuk azóta is töretlen. Most azonban a csinos modell elárulta, hogy van, amit biztosan nem vállalnának be a házasságukban. 

Nem működik kettőnk számára. Nagyon keményen dolgoztunk azért, hogy ott legyünk, ahol vagyunk, és bízunk egymásban, és annyira gyönyörű ez a bizalom és kötődés, de nem gondolnám, hogy kényelmesen érezném magam 

- mondta Hailey azzal kapcsolatban, hogy valaha beengednének-e a férjével egy harmadik felet az ágyukba.

Selena Gomezről is beszélt

Hailey Bieber megszólalt azzal kapcsolatban is, hogy az elmúlt években rengeteg támadás érte Justin volt barátnőjének, Selena Gomeznek a rajongóitól. Sokan úgy gondolták, hogy a modell az oka annak, amiért az énekes és a Disney egykori sztárja szakítottak. Hailey elmondta, hogy Justin nem volt együtt senkivel sem, amikor összejöttek, valamint sosem szabotálná másnak a kapcsolatát, mert nem ilyen a személyisége. A modell állítása szerint Selena és Justin lezárták a kapcsolatukat, mielőtt ők egymásra találtak. 

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves