Quantcast
Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Durva

Gwyneth Paltrow Hailey Bieber szemébe mondta, hogy lefeküdt az édesapjával

2022. július 29.

1 perc olvasás

ELLE
Gwyneth Paltrow vallomás Hailey Bieber Stephen Baldwin
 Gwyneth Paltrow Hailey Bieber szemébe mondta, hogy lefeküdt az édesapjával
© Youtube

Gwyneth Paltrow megdöbbentő dolgot mondott el Hailey Biebernek. 


Állítólag viccnek szánta, de Gwyneth Paltrow olyat mondott Hailey Biebernek, amitől mindenkinek leesett az álla. A színésznő Hailey Bieber Who's in My Bathroom? nevű talkshowjában vendégeskedett, ahol a modell édesapja is szóba került. Gwyneth és Stephen Baldwin közel 30 évvel ezelőtt együtt szerepeltek egy közös filmben.

Készítettem egy filmet az apukáddal. Egy független filmet. Azt hiszem 20 éves lehettem, szóval nagyon régen volt. Ő remek volt és kedves. Csodálatos volt

- mesélte a színésznő a modellnek.

Hailey azzal kezdett el viccelődni, hogy milyen kínos lenne most, ha Gwyneth valamiféle horror sztorit mesélt volna el az apukájáról. Nos,a színésznőnek sikerült olyat mondania, amire mindenki felkapta a fejét: 

Mi van, ha mondjuk lefeküdtem az apukáddal a fürdőszobában?

- tette fel a kérdést viccesen a színésznő.

Gwyneth azonban gyorsan tisztázta a helyzetet és elmondta, hogy csak viccelt, sosem volt szexuális kapcsolata Hailey édesapjával. Mire Hailey annyit felelt, hogy ezt nagyon jó tudni. A színésznő egyébként több filmben együtt dolgozott Hailey nagybácsijával, Alec Baldwin színésszel is.

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves