Quantcast
Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

MORNING SHOW

Gyászol Jennifer Aniston

2022. július 08.

1 perc olvasás

ELLE
sorozat baleset gyász halál jennifer aniston morning show
Gyászol Jennifer Aniston
© Shutterstock

Jennifer Aniston élete egyik legnehezebb üzenetét fogalmazta meg Instagram-oldalán. 


Jennifer Aniston szomorú hírt közölt Instagram-oldalán. Mint kiderült, a világhírű színésznőnek egyik kedvenc kollegájától kell végső búcsút vennie. 

A Morning Show minden szempontból fontos állomás volt Jennifer Aniston életében

Jennifer Aniston számára a Morning Show nem csupán színészileg volt egy hálás és kiemelkedően izgalmas feladat a pályáján, de emberileg is egy nagyon fontos állomásnak tartja. Szoros barátságok születtek ugyanis a stábon belül, ennek köszönhetően a szívébe zárta a kameraasszisztenst, Gunnar Mortensent is, aki mint kiderült, sajnos pár napja tragikus balesetben életét vesztette. 

A színésznő egy szívszorító üzenettel és két fotóval búcsúzott egyik kedvenc kollegájától:

Múlt héten tragikusan hirtelen elvesztettük Gunnar Mortensent. Ő volt a Morning Show stábjának egyik legfantasztikusabb tagja. Kameraasszisztensként dolgozott, és bátran állíthatom, hogy példamutató, mennyire elhivatott volt a munkája iránt és mennyire szenvedélyesen végezte azt. Egy GoFundMe oldalt is létrehoztunk, ahol özvegyének és 2 éves lányának gyűjtünk pénzt, hogy kicsit egyszerűbben átvészelhessék ezeket a borzasztó napokat. 

Mint kiderült, a nagyszerű kameraaszisztens egy motorbalesetben vesztette életét, így a családnak egyik pillanatról a másikra változott meg az élete. A stábtagok azonban megpróbálnak minden lehetőséget megragadni, hogy segítsenek a családon. 

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves