Quantcast
Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Hercegi pár

Ezzel a titkos jellel tartotta a lelket Harry herceg Meghan Markle-ben a temetésen

2022. szeptember 21.

1 perc olvasás

ELLE
harry herceg meghan markle sussex Erzsébet királynő temetés kézfogás titkos jel
Ezzel a titkos jellel tartotta a lelket Harry herceg Meghan Markle-ben a temetésen
© Danny Lawson / POOL / AFP

A nehéz pillanatokban is egymásra támaszkodott Harry herceg és Meghan Markle.


Többször bebizonyította már a Harry herceg - Meghan Markle páros, hogy a nehéz időkben egymás stabil támaszai tudnak lenni.

Nem volt ez másként Erzsébet királynő temetésén sem, ahol az egyik résztvevő figyelt fel arra a titkos jelre, amivel Harry herceg a kamerák kereszttüzében próbálta tartani a lelket feleségében.

Az eleve feszült családi helyzeten minden bizonnyal nem segített az sem, hogy a temetés előtt több, névtelenségbe burkolózó családtag is kifejtette, hogy jobban örülnének annak, ha Meghan Markle nem venne részt a ceremónián.

Ennek ellenére Meghan végig jelen volt férje, Harry herceg mellett, és együtt csinálták végig a napot.

Fotó: AFP

A meghívott vendégek egyike pedig kiszúrta azt is, hogy Harry minden alkalommal, amikor Meghan mellett volt, bátorítólag megszorította a kezét, ezzel is erőt öntve belé.

Gyakran látható kéz a kézben Harry herceg és Meghan Markle

Nem ez volt az első alkalom, amikor Harry herceg és Meghan Markle a nyilvános szereplések alkalmával kézen fogva jelent meg.

A protokollszabályok a királyi család tagjainak előírják ugyan, hogy milyen körülmények között szabad testi kontaktusba kerülniük a nyilvános megjelenéseken párjukkal – ám ezek az előírások a sussexi hercegi párra nem vonatkoznak, hiszen ők nem a királyi család gyakorló tagjai.

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves