Quantcast
Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Vallomás

Kitálalt Harry herceg és Meghan Markle esküvőjéről a népszerű színésznő: Egy rémálom volt

2022. augusztus 09.

1 perc olvasás

ELLE
esküvő harry herceg meghan markle vallomás rémálom
 Kitálalt Harry herceg és Meghan Markle esküvőjéről a népszerű színésznő: Egy rémálom volt
© Getty Images/WPA Pool

Harry herceg és Meghan Markle négy évvel ezelőtti esküvőjéről vallott az egyik vendég. 


Troain Bellisario, a Pretty Little Liars egykori sztárja is ott volt Harry herceg és Meghan Markle esküvőjén. A színésznő azért kapott meghívást, mert a férje, Patrick J. Adams együtt játszott a hercegnével a Brilliáns elmék című sorozatban. A színésznő elárulta, hogy teljesen bepánikolt, mert nem tudta, mit vegyen fel a nagy napra, sőt a helyzetét nehezítette, hogy 5 hónapos terhes volt, amit próbált leplezni. 

A másik probléma az volt, hogy Troian egyáltalán nem akart kalapot viselni, mert véleménye szerint nevetségesen néznek ki, kivéve ha az 1930-as években vagyunk, ugyanis akkor menő volt. Arra is ügyelni próbált, hogy olyan ruhát válasszon, amivel nem szegeződik rá minden szem, de közben túl egyszerűnek sem akart tűnni. 

Egy rémálom volt

- tette hozzá a sztár.

Troian végül az ausztrál stylisttól, Annabelle Harrontól kért tanácsot. A színésznő félt, hogy a brit média szét fogja szedni, ha az öltözöke nem fog nekik tetszeni, de szerencsére nem így lett és mindenki úgy gondolta, hogy remekül nézett ki Meghan és Harry nagy napján. 

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves