Quantcast
Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

TITKOK

Most derült ki: Meghan Markle megcsalta korábbi párját Harry herceggel

2022. július 22.

2 perc olvasás

ELLE
szerelem harry herceg megcsalás meghan markle randevú brit királyi család
Most derült ki: Meghan Markle megcsalta korábbi párját Harry herceggel
© Karwai Tang / Getty Images

Meghan Markle csak akkor volt hajlandó szakítani ex-barátjával, amikor már tudta, hogy Harry herceggel tényleg komolyra fordul a kapcsolatuk.


Meghan Markle még korábbi barátjával, Corey Vitiellóval élt, amikor elment Harry herceggel az első randevújára – állítja a „Bosszú: Meghan, Harry és a Windsorok közötti háború ” című könyv, amely azt is elárulta, hogy Meghan Markle-nek régen vágyott terve volt, hogy összebarátkozzon az előkelő britekkel. Az ex-hercegnő a megcsalástól sem riadt vissza, hogy sikerüljön régi terve.

Könyörgött a randiért Meghan Markle

Új barátai között volt például Harry herceg gyerekkori barátja, Violet von Westenholz is, aki Ralph Lauren publicistájaként dolgozott. Meghan Markle itt üzleti kapcsolatra is szert tett, őt kérték meg, hogy viselje a tervező ruháit a wimbledoni tenisztornán 2016 nyarán.

Meghan Markle mint kiderült, Violet con Westenholznak könyörgött, hogy hozzon össze neki egy vakrandit Harry herceggel. 

Meghan Markle akkori problémáit minden nem házas, harmincas éveik közepén járó színész ismeri – a magánytól való félelem, valamint a személyes és pénzügyi bizonytalanság tönkretesz minden művészt Nem meglepő módon Meghant saját anyagi biztonsága, és a férjkeresés foglalkoztatta.

A könyv szerint Westenholz, mielőtt beleegyezett a találkozóba, fényképeket küldött Harry hercegnek a sötét hajú színésznőről.

A randevút sikerült is összehozni, Meghan Markle-t pedig az sem tartotta vissza, hogy párkapcsolata van, sőt, szerelmével együtt is él. 

Szöktetni kellett Meghan Markle-t

A könyv azt is állítja, hogy két héttel az első randevújuk után, 2016. július 1-jén Harry herceg titokban Torontóba repült. Körülbelül egy hétig maradt Meghan Markle egyik barátjának, valószínűleg Jessica Mulroneynak a házában. A párjával való együttélés miatt Meghan Markle helyzete bonyolult volt, de kezelhető, a barátok kisegítették, hogy tudjon találkozni új kedvesével.

Meghan Markle csak ekkor szakított Coryval, mikor Harry herceg egy egész együtt töltött hét után hazarepült Londonba, Meghan Markle meg volt győződve arról, hogy elvarázsolta a férfit, és a kapcsolata Harry herceggel megpecsételődött. Csak ezután mondta azt kedvesének, hogy a szerelmüknek vége.

A könyv szerint a párost összehozó barát nagyon megkönnyebbült, mikor véget ért a szerelmi háromszög, mert véleménye szerint az utolsó hónapok nagyon kellemetlenek voltak.

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves