Quantcast
Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Tévedés

Meghan Markle nagyon kellemetlen helyzetbe hozta magát kontrollmániája miatt

2022. július 13.

2 perc olvasás

ELLE
angol királyi család meghan markle wimbledon Meghan hercegné brit királyi család
Meghan Markle nagyon kellemetlen helyzetbe hozta magát kontrollmániája miatt
© GLYN KIRK / AFP

Furcsa incidensbe keveredett Meghan Markle Wimbledonban.


A wimbledoni teniszmérkőzéseken már hagyomány, hogy a királyi család tagjai is részt vesznek. Idén első alkalommal György herceg is ellátogatott szüleivel a királyi páholyba, hogy élőben nézze végig a férfi teniszdöntőt, a nők mérkőzésére pedig Meghan Markle volt kíváncsi.

A sussexi hercegné híresen jó barátságot ápol Serena Williamsszel, ezért az ő egyik meccsét követte figyelemmel a lelátóról, mikor is meglehetősen kellemetlen incidens alakult ki közte és egy tőle nem messze helyet foglaló másik néző között.

Ráküldte a biztonsági őrét Meghan Markle egy nézőre

A 23-szoros Grand Slam-bajnok Serena Williams mérkőzését követte figyelemmel Sally Jones médiatanácsadó és újságíró, aki néhány fényképet is készített a helyszínről. A második forduló alatt azonban egyszer csak odalépett hozzá Meghan Markle testőre és megkérte, hogy hagyja abba a fotózást.

Mint utóbb kiderült, a hercegné tévesen azt feltételezte, hogy a néző róla készít éppen lesifotókat, ezért küldte rá a biztonsági őrt.

„Ez a zavarba ejtő kontrollmánia szöges ellentétben áll a királyi család gyakorlatával. A királynő nagycsaládjának legtöbb tagja, aki közszereplőként vagy magánemberként megjelenik a nyilvánosság előtt, általában nem lepődik meg és nem is sértődik meg, hogy a túlnyomórészt szimpatikus közönség megnézi vagy lefényképezi őket”

– kommentálta később egy cikkben az esetet elszenvedő Sally Jones, aki értetlenül állt a kérés előtt, főleg, mivel rajta kívül még több százan kattogtatták a telefonjukat vagy a fényképezőgépeiket a helyszínen.

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves