Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Emlékiratok

Harry herceg hatalmas botrányt csapott Erzsébet királynő halála után

2022. szeptember 13.

2 perc olvasás

ELLE
erzsébet királynő harry herceg meghan markle Erzsébet királynő halála botránykönyv emlékiratok
Harry herceg hatalmas botrányt csapott Erzsébet királynő halála után
© Kirsty O'Connor / POOL / AFP

Erzsébet királynő halálára ellenére is kitart tervei mellett Harry herceg, aminek nem örül a királyi család.


Erzsébet királynő múlt heti halálhírét követően szinte azonnal megindultak a találgatások, vajon hatással lesz-e a családi tragédia Harry herceg könyvének megjelenésére.

A sussexi herceg várva várt emlékiratainak megjelenését idén év végére tűzték ki, ám sokan úgy gondolták, hogy a nagymamája elvesztése felülírhatja Harry herceg eredeti terveit.

Úgy tűnik azonban, hogy a tragédia ellenére Harry herceg továbbra is kitart amellett, hogy még idén megjelenjen a kötet. Tom Bower királyi író elárulta, hogy a herceg ragaszkodik ahhoz, hogy az eredeti terveknek megfelelően novemberben a boltokba kerüljön a könyve – annak ellenére is, hogy a kiadónak vannak ezzel kapcsolatosan fenntartásai.

Meg nem erősített információk szerint Harry herceg kijelentette, hogy ha nem adják ki a könyvét, az szerződésszegésnek minősül, amiért akár jogi felelősségvonásra is sor kerülhet a kiadónál.

Meghatóan emlékezik nagymamájára Harry herceg

Bár várhatóan nagy port kavaró emlékiratainak megjelenéséhez ragaszkodik, Harry herceget érthető módon érzékenyen érinti nagymamája elvesztése.

Az orvosoktól érkező rossz hírek első hallatára megszakította európai körútját és a skóciai Balmora kastélyba utazott a királyi család többi tagjához hasonlóan.

Ezután a hétvégén feleségével, Meghan Markle-lel, valamint Vilmos herceggel és Katalin hercegnével közösen fogadták a részvétnyilvánításokat a windsori kastélynál. Itt Harry herceg szívszorító módon emlékezett meg Erzsébet királynőről.

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves