Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

SZERETET

Új taggal bővül Meghan Markle és Harry herceg családja, hatalmas az öröm

2022. augusztus 25.

2 perc olvasás

ELLE
harry herceg királyi család meghan markle beagle háziállat
Új taggal bővül Meghan Markle és Harry herceg családja, hatalmas az öröm
© Shutterstock

Meghan Markle és Harry herceg nagyon boldogok, hihetetlen lépést tettek. 


Meghan Markle és Harry herceg családja újabb taggal bővül, a hír részleteit hallva pedig nincs, akinek ne szorulna össze a szíve. 

Meghan Markle és Harry herceg brutális történetet hallva hozta meg a döntést

Meghan Markle és Harry herceg családja újabb taggal bővül, most egy beagle-t fogadnak be otthonukba, akit egy vizsgálati laboratóriumból mentettek ki. A labort sorozatos szabálysértések miatt be kellett zárni, mint kiderült, borzasztó körülmények között tartották az állatokat, köztük Meghan Markle és Harry herceg új kedvencét is. 

Sok kutyát alultápláltan találtak a zárás után, akiket olyan ketrecben tartottak, ahol felhalmozódott az ürülék és az élelmiszer-hulladék. Tavaly január és július között több mint 300 kiskutya pusztult el a létesítményben.

Shannon Keith  állatjogi jogász, aki a Beagle Freedom Projectet vezeti , és aki sok megmentett beagle-t befogadott, azt mondta az LA Timesnak, hogy egy ismeretlen szám csörgette meg a mobiltelefonját, fogalma sem volt róla, ki lehet a vonal túlsó oldalán. 

Hé Shannon, itt Meghan

– emlékezett vissza Keith, aki elárulta, hogy 30 percig beszélgettek, de ő azt hitte, Meghan Fox az. 

Nem egy cuki kutyát akart Meghan Markle

Csak akkor fedezte fel a rejtélyes telefonáló személyazonosságát, amikor az ex-királyi pár, személyes látogatást tett, hogy megnézze a kutyákat a San Fernando Valley-ben található házban. Fénykép nem készült a látogatásról, a házaspárt két biztonsági őr kísérte.

Miát nyolc másik újszülött kiskutyával együtt vitték a menhelyre. Keith hozzátette, hogy a legtöbb emberrel ellentétben, aki kölyökkutyát szeretne örökbe fogadni, Meghan Markle egy idősebb kutyán szeretett volna segíteni, ezért is választotta őt. 

Meghan Markle szóvivője elárulta, hogy a hírekben olvasott a borzasztó történetről az ex-hercegnő, aki azonnal azon kezdett gondolkodni, hogyan segíthetne. Majd arra jutott, ez a leghasznosabb módja annak, hogy ő is kivegye a részét a feladatből. 

A Markle szóvivője azt mondta a The LA Timesnak, hogy a hercegnő olvasott arról, hogy az Envigo kutatóüzem leállt, és segíteni akart.

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves