Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Temetés

Meglepő dolgot tiltottak meg Harry hercegnek Erzsébet királynő temetésén

2022. szeptember 12.

1 perc olvasás

ELLE
erzsébet királnyő temetés tiltás andrás herceg katonai egyenruha
Meglepő dolgot tiltottak meg Harry hercegnek Erzsébet királynő temetésén
© Instagram/ sussexroyal

A végső virrasztást a Westminster Hallban tartják, és Harry herceg más ruhában lesz, mint amire számíthattunk. 


Harry herceget mindenbizonnyal nagyon megviselte a döntés. 

Sajtóértesülések szerint Harry nem viselhet katonai egyenruhát Erzsébet királynő utolsó virrasztásán: a ravatal szerdán 17:00 órakor kezdődik és szeptember 19-én, hétfőn 06:30-ig – a királynő temetésének napjáig – tart.

Korábban Harry herceget és Meghant megfosztották címüktől, miután úgy döntöttek, felhagynak a királyi feladataikkal, és az Egyesült Királyságból Kaliforniába költöznek. Később Sussex hercege és hercegnéje egy sor megdöbbentő vádat fogalmazott meg a királyi családdal szemben, ami hatalmas port kavart. Ez lehet az oka annak is, hogy Harry a család többi  férfitagjával ellentétben nem viselhet katonai egyenruhát. 

Andrásra nem vonatkozik a tiltás 

A kegyvesztett András jogosult lesz a fegyveres erők ruháját viselni „a tisztelet különleges jeleként”,  annak ellenére, hogy a Jeffrey Epstein  szexbotrányában játszott szerepe miatt szinte teljesen száműzték a közéletből. Bár a yorki herceg minden vádat tagadott és peren kívüli megegyezés lett az ügy vége, Andrást korábban megfosztották minden tiszteletbeli katonai tisztségétől is. 

Úgy tudom, hogy András herceggel ellentétben Harry herceg NEM viselhet egyenruhát a Westminster Hallban tartott végső virrasztáson. Kétségtelenül hatalmas csapás a sussexi hercegnek, aki 10 évig szolgált, és ma reggel arról beszélt, hogy a királynő az ő ' „főparancsnoka”

– írta Twitter-oldalán Omid Scobie újságíró.

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves