Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Függőség

Demi Lovato mindenkit sokkolt, már 13 évesen drogozott

2022. augusztus 24.

2 perc olvasás

ELLE
drog Demi Lovato drogfüggőség ópium drogfüggő sztárok
Demi Lovato mindenkit sokkolt, már 13 évesen drogozott
© ANGELA WEISS / AFP

Megdöbbentő vallomással állt elő Demi Lovato – elárulta, hogy már kamaszkorában kipróbálta az alkoholt és a gyógyszereket.


Karrierje során többször is megjárta az elvonókat Demi Lovato, így sem a rajongói, sem a kritikusai számára nem újdonság az, hogy az énekesnő egészen közelről ismeri a függőséget.

Egy friss interjújában azonban sikerült sokkolnia a közönséget: Demi ugyanis elárulta, hogy már kiskamasz korában kipróbálta a tudatmódosító szereket.

A Call Her Daddy című podcastműsorban beszélt őszintén arról, hogy először 12-13 éves kora körül kezdett kísérletezni a drogokkal, akkoriban pedig már az alkohol sem volt számára ismeretlen. Rendszeresen elcsent egy-egy sört mostohaapja hűtőjéből.

„Az autóbalesetem után ópiátokat írtak fel nekem. Anyukám nem gondolta, hogy el kell zárnia az ópiátokat a 13 éves lánya elől, de én már akkor is ittam. Megfélemlítettek, és menekülőutat kerestem”

– fogalmazott az énekesnő, aki azt is elárulta, miután édesanyjának feltűnt, hogy milyen gyorsan fogynak a gyógyszerek, elzárta a pirulákat a gyerekei elől.

Majdnem Demi Lovato életébe került a függősége

Demi ezután 17 évesen próbálta ki először a kokaint, aminek hamar a függőjévé vált. Éppen csak betöltötte a 18-at, amikor először elvonóra ment, és mint mondja, a csapata végig nagyon támogatta őt a leszokásban.  

Több évnyi tisztaság után azonban 2018-ban visszaesett, és túladagolás miatt kórházban kötött ki, ahol az orvosai felvilágosították arról, hogy csupán perceken múlt az élete.

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves