Quantcast
Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Botrány

Johnny Depp exe állítja, hogy a színész bedrogozta szex előtt

2022. augusztus 05.

1 perc olvasás

ELLE
drog johnny depp szex
Johnny Depp exe állítja, hogy a színész bedrogozta szex előtt
© Getty Images/Carlos Alvarez

Johnny Depp exe most kitálalt. 


Johnny Depp körül nem csitulnak a kedélyek! Hiába nyert pert Amber Heard ellen, most egy másik exe vádolta meg erőszakkal. Ellen Barkin állítja, hogy a színész bedrogozta szex előtt. A 68 éves színésznő és az 59 éves színész 1994-ben kezdtek el randevúzni.  

Az első szex előtt történt

Ellen Barkin állítja, hogy még mielőtt először lefeküdtek volna egymással, Johnny Depp bedrogozta. Hozzátette, hogy egyszer egy borosüveget is hozzávágott a színész, valamint nagyon sokszor kiabált. Szerinte a színész alapjáraton erőszakos.

Johnny Depp tagad

Johnny Depp már 2020-ban tagadta Ellen Barkin állításait és elmondta, hogy ő egyáltalán nem egy erőszakos jellem. Ellen Barkin azzal is megvádolta, hogy nagyon féltékeny típus és egyszer nagyon dühös lett, amikor azt hitte, hogy megcsalta egy másik férfival. 

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves