Quantcast

Nagykövet

Tessa Thompson lett az Armani Beauty legújabb arca

Tessa Thompson lett az Armani Beauty legújabb arca
© Armani Beauty

Örömmel mutatjuk be az Armani Beauty legújabb nagykövetét: Tessa Thompson amerikai színésznőt. 

Láthattuk a Westworld-ben, a Creed-ben és Marvel hősnőként. Saját produkciós cége van és a TIME magazin szerint „a következő generációt formáló, vezető személyiség”. Tessa Thompson olyan hírességek oldalán csatlakozik az Armani beauty csapatához, mint Cate Blanchett, Zhong Chuxi, Adria Arjona, Alice Pagani és Greta Ferro színésznők; Ryan Reynolds, Jackson Yee és Nicholas Hoult színészek, vagy Palvin Barbara, Madisin Rian és Valentina Sampaio modellek – akik közt mindenki saját módján testesíti meg a Giorgio Armani szépségről alkotott vízióját.

„A szépségről alkotott elképzelésem minden nőre vonatkozik, hiszen az kiemeli az ember személyiségét és egyediségét. Lenyűgöz Tessa Thompson sugárzó energiája, a belőle áradó nyugalom és béke. Rendkívüli örömmel tölt el, hogy vele dolgozhatok, és ezáltal az Armani beauty a női szépség új oldalát fejezheti ki” – mondta Giorgio Armani. Tessa Thompson hozzátette: „A szépségről alkotott elképzeléseink minden kultúrában mások, ezek pedig folyamatosan egyre nyitottabbá és befogadóbbá válnak. Azt szeretem az Armaniban, hogy minden nőből képes a legjobb önmagát kihozni.”

Tessa Thompson szakmai pályafutása

A Los Angeles városában született Tessa Thompson karrierjét a színházban kezdte, majd kisebb szerepeket kapott a televíziós produkciókban, mielőtt a filmipar is megismerte a nevét. Az első, áttörést jelentő filmszerepe a „Kedves fehér emberek” című Netflix sorozat volt 2014-ben, melyet Ava DuVernay 2014-es Selma című filmje követett. Thompson mindemellett a Westworld című, Emmy-díjra jelölt drámasorozatban nyújtott szerepéről is ismert. A színésznőt ezután 2015-ben a Creed: Apollo fia című filmben láthatta a közönség, majd 2018 novemberében ismét feltűnt Creed II. című filmben. Thompson jelenleg a Creed III. forgatásán dolgozik. 2017-ben Thompson alakította Valkyrie karakterét a Thor: Ragnarök című Marvel-filmben, majd 2019-ben a Bosszúállók: Végjáték című filmben is, emellett pedig a 2022-ben mozikba kerülő Thor: Szerelem és mennydörgés című filmben ismét Valkyrie bőrébe bújik.

2019-ben Thompson feltűnt a TIME magazin címlapján, melyben a következő generációt formáló, vezető személyiségnek nevezték. 2020-ban Thompson a Sylvie's Love című film egyik főszereplője és egyben a producere is volt. Tessa Thompson legutóbb a Rebecca Hall által rendezett, 1920-as években játszódó Passing című, 2021 novemberében debütált Netflixen filmben, Irene Redfield karakterét alakítva aratott sikert. Színészi karrierje mellett Thompson 2021-ben elindította saját produkciós vállalatát, a Viva Maude-ot, amelyhez first-look szerződést kötött az HBO/HQ Max-szal. A Viva Maude produkciós cég a „The Secret Lives of Church Ladies” és a „Who Fears Death" című könyvek filmadaptációival mutatkozik be. Ezenkívül Tessa Thompson volt a producere a Hulu számára megalkotott, jelenleg is készítés alatt álló Puzzle Talk című dokumentumsorozatnak.

Az új Armani kampány

Tessa Thompson-t az ikonikus LUMINOUS SILK alapozó és az új LIP POWER ajakrúzs kampányok képein láthatjuk majd, melyeket a svéd fotós, Mikael Jansson örökített meg.

 

A 14 árnyalatban elérhető LUMINOUS SILK alapozó az Armani filozófiájának első megtestesülése, mely már egyetlen simítással segít tökéletesíteni az arcbőrt. A hosszan tartó, szatén fényű LIP POWER ajakrúzs formulájában található olajok és koncentrált pigmentek intenzív, élénk színeket, kényelmes viseletet és könnyed érzetet biztosítanak. Innovatív, csepp alakú kialakítása pedig lehetővé teszi az intuitív és precíz felvitelt.

Armani beauty: letisztultság, természetes elegancia és hitelesség

Immár 20 éve, az Armani Beauty különleges textúrájú sminkeket, modern technológiával fejlesztett bőrápolási formulákat és egyedi összetevőket tartalmazó illatokat kínál vásárlói számára. A hétköznapi emberek és valós igényeik által inspirálva, a sminktermékek célja feltárni, nem pedig elfedni a természetes szépséget. A márka számos ikonikus termékéről ismert, csak néhányat említve: a Luminous Silk és Power Fabric alapozók a Neo Nude termékcsaláddal együtt, az Eyes to Kill szempillaspirál és Eye Tint szemhéjfesték, a Lip Maestro folyékony ajakrúzs, illetve az Armani beauty legújabb Lip Power ajakrúzsa. A bőrápolási vonal ikonjai pedig az öregedésgátló Crema Nera termékek. A márka erős női és férfi illatkollekcióval is büszkélkedhet, melynek kiemelkedő parfümjei az Acqua Di Giò, Code, Sì, My Way, illetve az haute couture illatokat felvonultató Armani Privé illatválasztéka.