Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

MANIKŰR

Ez a legszolidabb téli körömtrend: a ködös latte manikűr

2023. december 25.

3 perc olvasás

Kovács Gréta

köröm manikűr körömfestés köröm trend szolid manikűr latte manikűr
Ez a legszolidabb téli körömtrend: a ködös latte manikűr
© Instagram/@indigonails

Minden évszaknak megvannak a maga körömtrendjei: az idei télen azonban nem a piros vagy az arany színű körömlakk a legnépszerűbb az, hanem a szürke! 


Az ünnepi körömtrendek főleg a piros és arany színekben ragyogó, csillogó manikűrökről szólnak – viszont van egy olyan új trend idén télen, ahol nem ezek a rikító színek kapják a főszerepet, sokkal inkább a visszafogott, hideg tónusú körömfestési módszerek, azon belül is a szolid manikűrök. Most is egy ilyen körömtrend következik, ami nem más, mint a ködös latte manikűr!

A VILÁGOS ÉS A SÖTÉT színű KÖRömlakkok rAJONGÓI IS szeretik EZT A MANIKŰRT 

A ködös latte manikűr először az Egyesült Királyságban lett nagyon népszerű, de pár hét leforgása alatt az egész világon felkapottá vált. Egy nagyon egyszerű, mégis mutatós körömtrendről van szó, amit szinte bárki meg tud magának valósítani otthon: nem kellenek hozzá bonyolult felszerelések és kiegészítők, sem profi körmös tudás sem szükséges hozzá; csak néhány megfelelő árnyalatú körömlakk!

A ködös latte manikűr színei ugyanis a szürke különböző árnyalataiban pompáznak: ezért is kapta a nevét innen a manikűr. A világos színű acélszürkétől kezdve a kékes kvarcszürkén át egészen a borús, sötét felhőket megidéző asztroszürkéig mindenféle szürke színt be lehet vetni ebben a manikűrben; ezért érdemes olyan körömlakkot választani, ami illik a személyiségedhez és az életstílusodhoz.

Vannak, akik az egészen világos árnyalatokban találják meg a kedvencünket, a bevállalósabbak viszont örömmel kísérleteznek a sötétebb színekkel is: bármelyiket is válaszd, a lényeg, hogy türelemesen és pontossággal valósítsd meg ezt az egyszerű, de nagyszerű körömlakkot, mert precizitás nélkül könnyen csúnya manikűrré válhat a ködös latte körömtrend is.

FINOM MINTÁKKAL IS MEGVALÓSÍTHATÓ EZ A KÖDÖS LATTE MANIKŰR TREND

Amennyiben pedig az egyszínű, szürke körmöket túlságosan is unalmas találod, úgy érdemes kísérletezned a félig megfestett, duotone mintás körmökkel, amik enyhén szétfolyt, ovális mintában a felhőket is megidézhetik. Ez a fajta manikűr főleg a világos színű körömlakkokkal mutat jól, sötét árnyalatokkal könnyen zavarossá, pöttyössé válhat az összhatás: ha viszont a körmöd természetes színéhez közeli árnyalatot választasz, elképesztően szép lesz az összhatás! 

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves