Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Parfümtrend 2024

3 tavaszi virágos parfüm, amit évek óta imádnak a nők

2024. április 22.

2 perc olvasás

ELLE

illatok estée lauder Guerlain Paris női parfüm virágos illatok Jo Malone London
3 tavaszi virágos parfüm, amit évek óta imádnak a nők
© Shutterstock

Egy-egy tavaszi virágos parfümre minden nőnek szüksége van!


Az új illatok beszerzése előtt érdemes az évszakot is figyelembe venni: most a tavaszi virágos parfümöket keresik a legtöbben.

Az erőteljes, fűszeres illatok ősszel és télen ideálisak, de a melegebb évszakokhoz a könnyed, virágos, esetleg gyümölcsös parfümök illenek. A szakértők szerint bizonyos márkáknak akkor is adni kell egy esélyt, ha nem igazán kedveled ezt az illatkategóriát.

Ki tudja, talán te magad is meglepődsz majd…

Ezek a tavaszi virágos parfümök nagy kedvencek

Estée Lauder – Beautiful Magnolia

Ártatlan, könnyű, friss és finom - így lehet legkönnyebben jellemezni ezt az illatot.

A márka egyik legjobban sikerült parfümje, amelyet elsősorban azok a nők kedvelnek, akik az eleganciáról sosem mondanának le, de tavasszal szeretnének egy kis játékosságot vinni a megjelenésükbe, és ugyanezt várják a parfümjüktől is. Az illat semmivel sem összetéveszthető, és már a jellegzetes üvege is visszafogottságról és luxusról árulkodik.

Jo Malone – Yellow Hibiscus

Ha olyan illatot keresel, ami nyáron is a társad lesz a mindennapok során, ne is görgess tovább, hiszen megtaláltad.

A lime jegyeinek köszönhetően frissítő, ugyanakkor finom virágillat, ami rabul ejti az érzékeket. Az a fajta illat, amit szívesen magad mögött hagysz, bármerre is jársz.

Guerlain – Mon Guerlain Sparkling Bouquet

A márka határozott jegyekkel rendelkező parfümjei sokakat első benyomásra is megnyernek, néhányan azonban túl erőteljesnek tartják ezeket, vagy legalábbis saját magukon nem tudnák elképzelni egyiket sem.

A frissítő virágok aromáit felvonultató Sparkling Bouquet azonban a tavaszi esték egy kedvence, és még azoknak is elnyerte a tetszését, akik a markáns illatokat egyáltalán nem kedvelik.

via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves