Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Tavaszi parfümtrend

Ezek a virágos parfümök idén mindenkit lenyűgöztek

2024. március 11.

1 perc olvasás

Szentkuty Nikolett

dior parfüm tom ford virágos parfüm tavaszi illatok
Ezek a virágos parfümök idén mindenkit lenyűgöztek
© Shutterstock

Egy-egy új parfüm tavasszal újult erővel hat az érzékekre.


Talán már megvan az a virágos parfüm, amit bármikor szívesen viselsz magadon. Azonban a szakértők is egyetértenek abban, hogy bizonyos időközönként érdemes a kedvenc illatok mellett kipróbálni egy-egy újdonságot is.

Ezzel elkerülheted azt, hogy az érzékeid eltompuljanak és érzéketlenné váljanak a kedvenceid iránt, ráadásul rátalálhatsz olyan parfümökre is, amelyeket hosszú ideig szívesen használsz majd.

Nézd meg, hogy milyen illatok válnak egyre népszerűbbé idén tavasszal!

2024 legkedveltebb virágos parfümjei

Phlur – Not Your Baby

A kardamom, a mimóza és a vanília különleges módon keveredik ebben a parfümben.

Érződik benne egy csipetnyi ibolya és bergamott is, és miután teljesen elvarázsolta az érzékeid, a bőrödre fújva a szantálfa hatása fog a legtovább megmaradni.

Dior – Lucky

Egy friss és nedves illatcsokrot idéz, amely elsősorban a gyöngyvirág aromáit vonultatja fel, de egyéb fehér virágokat is felfedezhetsz benne.

Különleges és jellegzetes, ugyanakkor nem tolakodó parfüm. Mindennapi használatra is alkalmas, de nevéhez hűen akkor is szerencsésnek érzed majd magad, ha csak alkalomszerűen viseled magadon.

Tom Ford – Rose Prick

A parfüm a különböző rózsafajták magával ragadó illatát ötvözi a bors és néhány különleges fűszer karakteres jegyeivel.

A végeredmény egy egészen egyedi, bódító hatású illat, amelyet ha egyszer megismersz, örökre megjegyzed. Ha tavaszi hangulatba szeretnél kerülni, érdemes kipróbálnod!

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves