Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Kedvencek

3 must-have parfüm, amit neked is ki kell próbálnod idén

2024. április 19.

2 perc olvasás

ELLE

illat parfüm
3 must-have parfüm, amit neked is ki kell próbálnod idén
© Shutterstock

Ezek a parfümök igazá népszerűek 2024-ben. 


Az itt felsorolt parfümök eddig a 2024-es év legtrendibb női illatai közé tartoznak. Mindegyikük külön helyet vívott ki magának idén az illatvilágban, és nélkülözhetetlenné vált azok számára, akik a legújabb kifejezési formákat keresik, ha a parfümről van szó. Azonban ki kell emelni,  hogy igazán minőségi illatokról van szó, amelyek képesek arra, hogy megragadják az idei év meghatározó pillanatait és hangulatait.

Prada - Paradoxe Eau de Parfum női parfüm spray

Ez az illat illik a kortárs nőiesség sokrétű természetéhez, hiszen mélységet és tisztaságot kínál a viselőjének. Minden egyes fújás egy olyan keveréket szabadít fel, amely egyszerre élénkítő és földhözragadt, és arra tervezték, hogy viselőjét változatos élményeken keresztül kísérje. A modern nő tartós eleganciájának és alkalmazkodóképességének bizonyítéka.

Tom Ford - Oud Wood Eau de Parfum Unisex parfüm spray

Az oudfa mély tónusait a rózsafa és a kardamom árnyalt melegségével kombinálva ez az illat gazdag, magába foglaló élményt nyújt. A vanília és az ámbra egy csipetnyi édességet ad hozzá, kiegyensúlyozva a fák intenzitását. Merész nőknek ajánlott ez az illat, akik  számára a parfüm túllép a puszta kiegészítőn, és személyes kézjegyükké válik. Kifinomult, de mégis erős parfüm, ami valami egészen különlegeset tud adni. Érdemes kipróbálni, ugyanis a vásárlók többsége elégedett a választásával.

Maison Margiela - Springtime in A Park Eau de Toilette Unisex parfüm spray

 Ez az illat egy tavaszi nap esszenciáját ragadja meg a parkban, gyöngyvirág, körte és fekete ribizli keverékével. Az eredmény egy friss, optimista parfüm, amely a napsütötte délutánokat és a nyugodt szabadtéri pillanatokat idézi. Könnyed, légies minősége tökéletes nappali kísérővé válik, hiszen a megújulás és az öröm szellemét testesíti meg. A Springtime in A Park egy meghívás a szabadban való tartózkodásra, egy olyan illatba csomagolva, amely a természet ébredését ünnepli.

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves