Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Spring Nails

3 különleges manikűr, amikért idén tavasszal mindenki rajong

2024. április 15.

2 perc olvasás

Szentkuty Nikolett

köröm körömtrend króm manikűr tavaszi manikűr francia köröm tavaszi körömtrend
3 különleges manikűr, amikért idén tavasszal mindenki rajong
© Shutterstock

Ezek a tavaszi manikűr kihagyhatatlan színei és formái.


A tavasz a megújulás szimbóluma, amihez a divatvilág és a szépségipar is igazodik. A tavaszi manikűr iránt hatalmas a kereslet, ilyenkor sokkal többen érdeklődnek a legújabb trendek iránt.

Ebben az évben is érkezett néhány újdonság, amelyek máris nagyon népszerűvé váltak. Többféle stílus és árnyalat is elterjedt, ezek között mindenki megtalálhatja a kedvenceit.

Lássuk, idén milyen új trendek érvényesülnek a körömápolásban!

A tavaszi manikűr legszebb típusai

Króm körmök

Tavaly tűntek fel a króm körmök a kínálatban, és idén tavasszal újra visszatértek. Nagy előnye ennek a stílusnak, hogy szinte bármilyen árnyalatot választhatsz, de természetesen a legtöbben a tavaszi színeket keresik.

A kifutókon is sokan viselnek króm körmöket, amelyeket idén kisebb strasszokkal díszítenek, hogy fokozzák a csillogást.

Nouveau French

A klasszikus francia körmök helyett most már az új formák és színek uralják a piacot. Egyrészt a francia végek már nem szigorúan egyenesek, sokan inkább a féloldalas vagy a hullámos vonalvezetést választják.

A színeket illetően pedig a fehér háttérbe szorult, sokkal inkább a sárga, a narancssárga vagy a lila árnyalatait keresik. Azt azonban érdemes tudni, hogy elsősorban a hosszabb körmökön mutat jól ez a dizájn.

Balletcore

Ez a stílus a rózsaszín különböző árnyalatait használja fel, a finom díszítések pedig kötelező elemei.

Sokan gyöngyöket vagy köveket választanak, de nem ritka az sem, hogy extrémebb díszítésekkel készülnek el a körmök. Inkább alkalmi viselet, ugyanis a hétköznapok során a díszítések könnyen megsérülhetnek, de aki szeretné kipróbálni, annak érdemes először egy-egy finom mintával kísérleteznie.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves