Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

NEW TREND

5 gyönyörű körömtrend, ami idén hódítani fog

2024. január 08.

2 perc olvasás

ELLE

trend köröm körömtrend manikűr 2024-es trend
5 gyönyörű körömtrend, ami idén hódítani fog
© Shutterstock

A 2024-es körömtrendek nagyon izgalmasak, máris mutatjuk a kedvenceinket! 


Elkezdődött egy újabb év, ami azt jelenti, hogy frissültek a trendek, nagy kedvencek tűnnek el, a helyükre pedig újdonságok érkeznek. A körömtrendeknél is megfigyelhető ez a változás, sok izgalmas, különleges festés jelenik meg az évben. Mutatjuk a legszebbeket!  

Szivárvány körmök 

Talán az egyik legegyszerűbb körömtrend, ami akár otthon is elkészíthető. A lényege, hogy tónusban egymáshoz passzoló színekkel fesd ki a körmöket. Minden körömre más árnyalat kerüljön, a legszebb akkor lesz, ha a világostól haladsz egészen a sötétig. Bármilyen színnel kipróbálhatod, a végeredményt imádni fogod! 

Állatminta 

Talán az egyik legvagányabb körömtrend, amit csak az igazán merészek mernek bevállalni. 2024-ben visszatér az állatminta a körmökön, jöhet az ocelot, a teknősbéka vagy akár a tehén. Kicsit sem visszafogott trend, így biztos, hogy mindenki megjegyzi majd a körmeid!

Aura körmök 

Az aura körmök ismerősek lehetnek, hiszen tavaly bukkant fel a trend. A színes körmök annyira nem extrán feltűnek, így akár még a hétköznapokra is ideális lehet. A trend lényege, hogy a körmökre sok színes, egymással harmonizáló árnyalat kerüljön, ezek együtt igazán harmonikusan hatnak. 

Bájos masnik 

A masnik a karácsonyi szezon után is maradnak! A balettcore trendnek köszönhetően idén mindent ellepnek a bájos masnik. A díszítést fel lehet festeni, lehet matrica, vagy akár kövekből is elkészítheti egy profi körmös. 

Metálos csillogás 

A fémes, csillogó körmök is ismerősek lehetnek, hiszen a króm festések már 2023-ban is nagyon népszerűnek számítottak. A manikűr lehet ezüst, vagy a krómpor felkerülhet akár rózsaszínre, zöldre vagy lilára. 

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves