Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

NEW TREND

A csillogó rózsaarany körmök lesznek a legmenőbbek idén karácsonykor

2023. december 21.

1 perc olvasás

ELLE

trend köröm körömtrend rózsaarany körmök
A csillogó rózsaarany körmök lesznek a legmenőbbek idén karácsonykor
© Shutterstock

Karácsonykor a legtöbben piros, zöld vagy kék körmöket kérnek. Ám van most egy új trend, ami ettől sokkal izgalmasabb! 


Decemberben és a karácsonyt megelőző időszakban a legtöbben a klasszikus karácsonyi színeket választják, ha manikűrről van szó. Idén azonban a rózsaszín lesz a legmenőbb ünnep árnyalat, hiszen a rózsaarany körmök ezzel a színnel készülnek! 

A rózsaarany körmök minden szettet feldobnak 

Karácsonykor a legtöbb nő szeret egy kicsit jobban csillogni. Ha a hétköznapokban nem jellemzőek rád a csillogó, feltűnő darabok, ilyenkor előkerülhet egy flitteres szoknya, egy strasszos cipő vagy éppen egy feltűnőbb manikűr, ami eltér a szokásostól. 

A rózsaarany körmök a finom csillogást testesítik meg, hiszen az egyszerű változathoz csak rózsaszín körömlakkra és krómporra van szükség. A portól fényes, egyenletes lesz a festés, finoman, elegánsan csillogni fog a manikűr. 

Bármilyen rózsaszínre felkerülhet a krómpor, a színválasztás csak rajta múlik. A világosabb árnyalatokkal igazán bájos, míg a sötétebbekkel vagányabb, merészebb lesz a végeredmény. Mivel a csillogó manikűr már önmagában is nagyon látványos, ezért más díszítésre nincs is szükség. Ennek ellenére sokan kérnek rá különféle díszeket, ezekkel szintén kísérletezhetsz. 


Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves