Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

BEAUTY

Ettől a pirosítós smink trükktől azonnal eltűnnek a táskás szemek

2022. július 23.

2 perc olvasás

Kovács Gréta

szépség pirosító beauty szem alatti karikák TikTok beautytipp
Ettől a pirosítós smink trükktől azonnal eltűnnek a táskás szemek
© Shutterstock

Még különösebb sminktudás sem kell hozzá, hogy egy pillanat alatt eltűnjenek a szem alatti karikák!

 


Egy kis kereséssel már szinte mindenre lehet találni olyan beauty trükköt, ami szebbé, ragyogóbbá és fiatalabbá teszi az arcbőrt: a TikTok-on például nap, mint nap bukkannak fel olyan tippek, amikről azelőtt még soha nem hallottunk, most például a pirosító művelhet csodát!

A TikTok-os sminktippek hatalmas népszerűségnek örvendenek

Vannak, akik például a fóliás sminkelésért vannak oda, mások a W-alakban felvitt pirosító technikát magasztalják, de olyanok is akadnak, akik bőrböjre mennek  és mindenféle kencét megvonnak maguktól csak azért, mert azt látták a TikTokon. A most következő trükk is hasonlóan nagy népszerűségnek örvend, mostanában ugyanis szinte mindenki így sminkeli magát. Mutatjuk is, hogy miről van szó! 

Ez a smink trükk tökéletes a táskás szemekre

A karikás szemekre rengeteg DIY-praktika létezik, amik sok nőnek nyújtanak gyors és hatásos megoldást, ám előfordulhat, hogy nem minden esetben hatásosak ezek a technikák. Ez esetben egy olyan fantasztikus sminktrükköt érdemes alkalmazni, ami egy pillanat alatt eltünteti a táskás szemeket – ráadásul különösebben nagy sminktudás sem kell hozzá! 

Ahogyan a fenti videóban is látható, a TikTok felhasználó egy-egy folyékony pirosító cseppet tesz a szeme alá, ami mellé egy-egy pötty korrektort rak. A két sminkszert ezek után óvatos mozdulatokkal beütögeti a bőrébe és elmaszatolja azt a szeme alatt. Hát nem csodás?

Mindenkinek beválik ez a pirosítós technika

A szem alatti folyékony pirosító alkalmazása a TikTok vélemények szerint kivétel nélkül mindenkinek beválik – főleg, ha pirosas, korallos szín helyett rózsaszínű pirosítóval készül el a remekmű, akkor ugyanis hihetetlenül természetes, enyhén napégette hatást kapunk. Ezen kívül csak arra kell figyelni, hogy púderes és por állagú pirosítók helyett csak folyékony bázisú terméket használjunk, ugyanis csak azzal működik a trükk. Persze, mindenkinek máshogy reagál a bőre az újdonságokra, de tény és való, hogy ez egy olyan tipp, amit mindenképpen érdemes kipróbálni!

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves