Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

W technika

Éveket fiatalít, ha így viszed fel a pirosítót

2022. július 07.

1 perc olvasás

ELLE

pirosító arcpirosító smink sminktrükk fiatalító smink pirosító technika
Éveket fiatalít, ha így viszed fel a pirosítót
© Shutterstock

Egyszerű, de nagyon is hatásos trükk a pirosító felvitelére – próbáld ki te is!


Nem csupán a hozzánk illő árnyalat, de a pirosító felvitelének módja is rengeteget dobhat a megjelenésünkön, sőt adott esetben akár jó pár évet le is tagadhatunk, ha a jó helyre kerül az arcpír.

A legújabb pirosítótrend Mariela Bagnato sminkmester nevéhez fűződik – ő vezette be a köztudatba a W technikát a pirosító felvitelével kapcsolatosan.

így próbáld ki a fiatalító pirosítást

A módszer pofonegyszerű, ráadásul semmi extra kiegészítőre nincs szükség hozzá, elég a kedvenc pirosítód és ecseted. És hogy hogyan kell csinálni? Képzelj el egy hatalmas W betűt, ami éppen az arcod közepére esik. Ennek mentén vidd fel a pirosítót: a halántékodtól kiindulva az arc közepe felé, egészen az orrnyeregig. Ezt ismételd meg mindkét oldalon, a W két szára mentén.

Ezzel a technikával ugyanazt az egészséges ragyogást idézheted meg az orcádon, ami akkor is kialakul, ha a nap egy kicsit megkapja az arcodat. Ez a pirosítómódszer enyhén kontúrozza is az arcot, így optikailag emelő hatást fejt ki, ennek köszönhetően tűnik fiatalosabbnak az arc.

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves