Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Új hajszín

Kiderült Meghan Markle új frizurájának titka - ezért rajonganak érte olyan sokan

2024. február 23.

1 perc olvasás

ELLE

frizura Meghan Markle új hajszín csokoládébarna
Kiderült Meghan Markle új frizurájának titka - ezért rajonganak érte olyan sokan
© Rolf Vennenbernd / DPA / dpa Picture-Alliance via AFP

A napokban Meghan Markle új frizurával jelent meg, ami rengeteg követőjét azonnal lenyűgözte.


Harry herceg és Meghan Markle néhány napot Kanadában töltöttek, hogy részt vegyenek a sussexi herceg számára nagy jelentőséggel bíró Invictus Games ünnepségén.

Néhány rajongónak feltűnt, hogy Meghan Markle hajszíne és tincsei megváltoztak. Kadi Lee, aki a kaliforniai Highbrow Hippie szalon társtulajdonosa most elárulta, hogy pontosan milyen változtatásokat végeztek el a hercegné haján.

Meghan Markle új hajszínt választott

A 42 éves hercegné és Harry herceg több szabadtéri programon is részt vett, még síelni is elmentek, és többeknek is feltűnt, hogy a hercegné arcbőre is ragyogóvá vált.

A szakember elmagyarázta, hogy mi lehet a magyarázata annak, hogy Meghan Markle egész megjelenése megváltozott:

Most már csokoládé gesztenyebarna a hajszíne, ami vöröses és aranyló hatást kelt, a bőrnek pedig egészségesebb fény kölcsönöz, különösen a téli hónapokban.

Kadi Lee elárulta, hogy ezzel a színnel a hercegné haja is fényesebbé vált. Korábban egyébként egy sokkal sötétebb csokoládébarnát viselt. A mostani gesztenyebarna a vörös színt is magába foglalja, ami akár egy kedves gesztus is lehet, hiszen Harry herceg is a vörös hajszín képviselői közé tartozik.

via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves