Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

ROYAL BEAUTY

Szakértők elárulták, Meghan Markle milyen plasztikai beavatkozásokon van túl

2023. január 21.

2 perc olvasás

Kovács Gréta

királyi család botox brit királyi család botox injekció szépészeti eljárás Megan Markle
Szakértők elárulták, Meghan Markle milyen plasztikai beavatkozásokon van túl
© Getty Images/WPA Pool

Egy plasztikai sebész kielemezte Meghan Markle arcát, majd elárulta, milyen szépészeti eljárásokat végeztetett el magán a hercegné! 


A világ egyik leghíresebb hercegnéjeként Meghan Markle mindent megtesz azért, hogy a megjelenése kifogástalan legyen — akárcsak Katalin hercegné. Míg Vilmos herceg felesége egy teljeskörű fog- és mosolyátalakításon, valamint a szem-, a nyak-, a száj- és a homlok körüli részeken botox injekciózáson esett át, úgy Meghan Markle is jó néhány szépészeti beavatkozáson van túl. A szakértő plasztikai sebész, Dr. Karl Schwartz most lerántotta a leplet arról, hogy pontosan milyen eljárásokkal is marad szép Meghan Markle!

a tökéletes külső érdekében Meghan Markle rendszeresen botoxoltat 

Meghan Markle világéletében nagy figyelmet fordított a haja ragyogására és az arcbőre szépségére: mielőtt Harry herceg feleségül vette volna, hollywoodi színésznőként dolgozott, ezért különösen ügyelnie kellett a megjelenésére. 

Getty Images/Mike Coppola
Getty Images/Mike Coppola

Nem csoda tehát, hogy Meghan Markle a plasztikai sebész szerint már a 30-as éveitől kezdve botoxoltat a homlokába, ahogyan a mimikai izomzatát is kezelték már ilyen injekcióval. A plasztikai sebész szerint Meghan Markle arcán azonban nem a ránctalanító botox injekció hozta a legnagyobb változást, hanem egy teljesen más szépészeti beavatkozás, ahol az arc finomságán javítanak az orvosok.

A plasztikai sebész szerint Meghan Markle több szépészeti beavatkozáson esett át

Dr. Karl Schwartz szerint Meghan Markle orrának hegyét hyaluronsavval tették még formásabbá az orvosok, aminek köszönhetően finomabb, nőiesebb, hercegnősebb vonásai lettek Harry herceg feleségének.

Ez a sebészkész nélküli beavatkozás mindössze 20-30 percig tart, teljesen fájdalommentes, de külső megjelenésében teljese mneg tudja változtatni az orr formáját. Meghan Markle esetében erre nem volt szükség, csupán egy kis finomhangoláson esett át

— mondja a plasztikai sebész, aki szerint lehetséges, hogy szemhéjfelvarrást vagy szemöldök körüli botoxot is csináltak a mandulaszemű Meghan Markle-nál, hiszen az alábbi 2011-es fotón sokkal zártabb tekintete, ahogyan a szeme is kisebbnek látszik. A szakértő sszerint viszont más beavatkozást nem végeztek el a hercegnén, aki még a botox ellenére is megmaradt természetes szépségnek. 

Getty Images/Charley Gallay
Getty Images/Charley Gallay

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves