Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Parfümtrend

Meghan Markle ezt a 40 ezer forintos parfümöt viseli minden nap

2023. november 20.

2 perc olvasás

Szentkuty Nikolett

illatok bvlgari parfüm Meghan Markle Jo Malone London
Meghan Markle ezt a 40 ezer forintos parfümöt viseli minden nap
© Rolf Vennenbernd / DPA / dpa Picture-Alliance via AFP

Meghan Markle legalább annyira szereti megválogatni a parfümjeit, mint anyósa, a néhai Diana hercegné.


Gondolkodtál már azon, vajon a hírességek milyen illatokat választanak? Egy-egy finom parfüm számukra is legalább annyira fontos, mint bármelyik nőnek, aki az öltözködésén kívül arra is nagy hangsúlyt fektet, hogy kellemes benyomást tegyen másokra.

Így van ezzel Meghan Markle is, aki többféle márka mellett is letette a voksát mind a ruhákat, mind a szépségápolási szereket illetően, de a parfümök között van egy nagy kedvence, amiről soha nem mondana le.

Meghan Markle erre a parfümre esküszik

Harry herceg felesége is szereti megválogatni a kiegészítőit és azt vallja, hogy a parfüm rengeteg mindent elárul viselője személyiségéről. Éppen ezért ő is annyi figyelmet szentelt a megfelelő parfüm kiválasztásának, mint néhai anyósa, Diana hercegné, aki a Penhaligon’s Bluebell illatát imádta.

Harry herceg szerint felesége és édesanyja sok mindenben hasonlítanak, és ami az ízlésüket illeti, ez kétségtelen, még parfümjeik neve is egyezik, csakhogy Meghan Markle a Jo Malone London Wild Bluebell parfümjét viseli a hétköznapokon.

De azzal is tisztában van, hogy néha szüksége van az érzékeknek arra is, hogy más illatokkal találkozzanak, hogy ne unjanak meg egy-egy illatot. Ezen kívül bizonyos alkalmakhoz konkrét parfümök illenek, ezért ha esti programról van szó, a Bvlgari Blv II parfümjét választja.

Mindkét parfümről mesélt korábban a blogján, és a bennfentesek szerint azóta is kitart a két remek illat mellett.

via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves