Quantcast

Margot Robbie a Chanel legújabb parfüm múzsája

Cannes-ban gyönyörű, letisztult külsővel jelent meg

Margot Robbie 2018 óta a márka divatnagykövete, de most belépett a Chanel birodalom parfüm részlegébe is, Keira Knightley és Kristen Stewart mellé.

Semmi kétség, a Két királynő 28 éves sztárja páratlan stílusával nagy kedvencünk nekünk is.

A nemrég elhunyt Karl Lagerfeld divatmúzsája, a legendás tervező utolsó nagykövet választottja úgy tűnik, hosszú távon erősíti a divatház hírnevét, immáron kozmetikai oldalon is. Mindketten híresek az állatok iránti szeretetükről, ennek köszönhetően is találták meg azonnal a közös hangot. Lagerfeld halálakor a színésznő a tőle kapott rajzzal búcsúzott posztjában. A tervező cicáját, Choupette-et és Margot Robbie mentett kutyáját, Boo-t ábrázoló grafika mellé ezt írta az ausztrál sztár: „Nehéz szívvel búcsúzom egy igazi ikontól. Karl kreativitása, energiája és fáradhatatlan szelleme nem ismert korlátokat. Megtiszteltetés volt vele dolgozni és szemtanúja lenni munkásságának. Örökké emlékezni fogok ezekre a pillanatokra. Együttérzésem a családjának, barátainak és a mi Chanel családunknak.”

Cannes-ban, Chanelben

Az Oscar-ra jelölt színésznő szerepel Quentin Tarantino novemberben megjelenő filmjében, a Volt egyszer egy... Hollywoodban, Brad Pitt és Leonardo DiCaprio mellett, amiről már ITT és ITT is írtunk. 2019 minden bizonnyal Margot Robbie éve!