Quantcast

Bőrápolás

Limitált piperetáskával jelentkezik az Oscar de la Renta

© Amazon Luxury Stores

A virágmintás neszesszer izgalmas újdonságokat rejt.

A legendás olasz divatház a Clé de Peau Beauté luxus bőrápoló és sminkmárkával egyesítette erőit, hogy létrehozzanak egy limitált kiadású szépségápolási tasakot, amely kizárólag az Amazon luxusboltjaiban kapható. A neszesszert az Oscar de la Renta 2021-es őszi Splendor of Nature kollekciójának préselt virágmintája díszíti – ugyanaz, amelyet Taylor Swift is viselt az idei Grammy-gálán.

A partnerség részben annak köszönhető, hogy a divatmárka kreatív igazgatói, Laura Kim és Fernando Garcia régóta rajonganak a japán luxus szépségápolási márkáért.

A limitált kollekciós neszesszerben a Clé de Peau Beauté kreatívjainak kedvencei és a márka bestseller termékei lapulnak. Köztük van például a platina, arany, selyem és gyöngyház elemekkel készült Enhancing Eye Contour Cream Supreme, valamint a sokoldalú Lip Glorifier, amely hidratáló ajakbalzsam és ajakfesték egyben. De kapunk még kis kiszerelésű mintákat a Volumizing Cream Supreme öregedésgátló szérumból, a Protective Fortifying Emulsion SPF22 emulzióból és a Vitality-Enhancing Eye Mask Supreme szemmaszkból is. Az ikonikus neszesszer darabja 415 dollárba kerül.

Forrás: Elle