Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

TRENDS

5 körömszín, ami nagyon népszerű lesz tavasszal

2024. február 15.

2 perc olvasás

Kurucz Barbara

köröm körömtrend manikűrtrend 2024-es trend körömszín
5 körömszín, ami nagyon népszerű lesz tavasszal
© DKSStyle / Shutterstock

A tavaszi manikűrtrendek igazán változatosak, mutatjuk a legdivatosabb körömszíneket! 


Az elmúlt hónapokban már többször írtunk a 2024-ben manikűrtrendekről. Idén egyszerre vannak jelen a nagyon minimalista és az extravagáns festések, így mindenki megtalálhatja azt, amelyik neki a legjobban tetszik. A tavasz legdivatosabb körömszínei is ehhez igazodnak! 

Ezek lesznek a legnépszerűbb körömszínek

Az elmúlt szezonokban színek tekintetében inkább a egyszerűség érvényesült. A mintákkal, különféle díszítésekkel imádtak játszadozni a körmösök, de az alapszín legtöbbször visszafogott volt. 2024 tavaszán is ezt láthatjuk, hiszen olyan trendek lesznek népszerűek, mint például a balettcore, aminek az alapja a rózsaszín. 

Barackos ragyogás 

Nincs bájosabb árnyalat a barackszínnél, ami idén tavasszal nagy kedvenc lesz. Egy ilyen festés akkor a legszebb, ha nem kerül rá semmiféle díszítés, és fényes fedőlakkal van fixálva. 

Vadító piros 

A piros most sem hiányozhat a listáról, hiszen az árnyalat évtizedek óta a körömtrendek állandó résztvevője. Minden évszakban aktuális, idén tavasszal az élénkebb, vibrálóbb verzióját válaszd! 

Bájos kék 

A kék szintén gyakori eleme a tavaszi körömtrendeknek, most egy visszafogott, bájos árnyalat kerül előtérbe, ami jól illeszkedik a balettcore trendhez. Ez nem más, mint a babakék. Kifejezetten elegáns, meleg szín, ami csodásan mutat a tavaszi ruhákkal. 

Letisztult fehér 

Minimalista festésre vágysz? Akkor válaszd a fehéret, aminél elegánsabb körömszín nem létezik. Ha az egyszerű, fényesre lakkozott fehéret nagyon unalmasnak, hétköznapinak tartod, akkor tegyél egy próbát a tejfehérrel, ez is szerepel a tavaszi körömtrendek között. 

Majdnem rózsaszín 

A listánk végére a legegyszerűbb, legtermészetesebb árnyalatokat hagytuk. Ezek a rózsaszínek kicsit sem hivalkodóak, egészen halványak, szinte már hasonlítanak a körömágy természetes színéhez.  

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves